Domovská stránka > J > Jak Nastavit Exchange Na Iphone?

Jak nastavit Exchange na iphone?

Klepněte na Nastavení > Pošta > Účty a vyberte účet serveru Exchange. Můžete si taky nastavit automatické odpovědi pro čas, kdy nebudete v práci, anebo změnit, jak často se má Mail synchronizovat. Chcete-li změnit pokročilá nastavení, klepnutím na název účtu se dostanete k nastavením SSL, S/MIME a dalším.

Přečtěte si více

Co je to pop server?

POP (Post Office Protocol) je internetový protokol, který se používá pro stahování e-mailových zpráv ze vzdáleného serveru na klienta. Jedná se o aplikační protokol pracující přes TCP/IP připojení. V současnosti je používána zejména třetí verze (POP3), která byla standardizována v roce 1996 v RFC 1939. Může se také zeptat, co oproti pop umožňuje imap? IMAP nabízí oproti jednodušší alternativě POP3 pokročilé možnosti vzdálené správy (práce se složkami a přesouvání zpráv mezi nimi, prohledávání na straně serveru a podobně) a práci v tzv. on-line i off-line režimu.

Můžete se také zeptat, jak funguje e mailová pošta?

Jak pracuje email

Technicky je to vyřešeno tak, že uživatel jmeno ma svoji emailovou schránku (tzv. mailbox) na počítači, který má adresu server.cz. Tento počítač je volně dostupný z internetu a říká se mu poštovní server. Na počítači server.cz běží služba, které se říka Mail Transfer Agent neboli MTA.
Tak jaký je rozdíl mezi imap a pop? Při používání protokolu POP3 doporučujeme provádět pravidelné zálohy e-mailů, jelikož váš počítač je jediným místem, kde své e-maily najdete. Oproti tomu protokol IMAP funguje jako obraz toho, co se právě nachází na serveru.

Jak povolit IMAP na seznamu?

Nejdříve je nutné povolit na Seznamu protokol IMAP - přihlaste se do svojí pošty na Seznamu, ve své emailové schránce přejděte v pravém horním rohu do nabídky "Nastavení". Zde v části "Propojení schránek" u položky "IMAP" zatrhněte volbu "povolit protokol IMAP". Jak zjistit IP adresu odesilatele e mailu? Chcete-li zjistit adresu IP odesílatele z příchozího e-mailu v aplikaci Outlook, postupujte takto:

  1. Dvojitým kliknutím otevřete zadaný e-mail, jehož IP adresu odesílatele najdete.
  2. V okně Zpráva klikněte na ukotvení v Tagy skupina na Zpráva na kartě otevřete dialogové okno Vlastnosti.

Jak zjistit kdo mi poslal email?

Jestliže k Vám dorazil dopis u kterého chcete zjistit odkud přišel nebo Vás prostě někdo otravuje a chcete podle jeho IP zjistit kdo to je, nemáte moc možností na zjištění identity. Dohledat majitele IP adresy můžete na stránce RIPE, zde jen zadejte IP adresu a odeslat formulář. Jak importovat emaily? V levém menu klikněte na část "Import e-mailů" a v sekci Propojení schránek klikněte na tlačítko "Přidat účet".

  1. Vpravo si zvolte do jaké složky ve schránce se budou zprávy z propojené schránky stahovat.
  2. Vlevo vyberte jednoho z přednastavených poskytovatelů.
  3. Poté postupně zadejte a zkontrolujte nastavení těchto polí:

Jak nastavit seznam e-mail v Outlooku?

OutlookuNastavenínastavení

Pro odchozí poštu byl:

  1. server "smtp.seznam.cz"
  2. port "465"a metoda šifrování "SSL/TLS"
  3. nezatrhávat volbu "Požadovat přihlášení pomocí zabezpečeného ověřování hesla (SPA)"

By Guadalupe

Jak zjistit informace o obrázku? :: Jak nastavit masku podsítě?
Užitečné odkazy