Domovská stránka > J > Jak Zjistit Název Písničky?

Jak zjistit název písničky?

Shazam je aplikace pro mobilní telefony a tablety dostupná pro zařízení s operačním systémem Android a iOS. Najít písničku je jednoduché. Aplikaci stačí zapnout, přiblížit ke zdroji zvuku. Shazam najde písničku do několika vteřin a zobrazí vám její název a interpreta.

Přečtěte si více

Tak jak zjistit písničku na pc?

Rozpoznávání hudby online zdarma

Existuje několik aplikací, které vám pomohou, ale asi nejlepší identifikátor hudby online je mobilní aplikace Shazam.
Jak zjistit název písničky podle melodie? Nejvýznamnější z nich je aplikace Shazam, kterou podporuje většina smartphonů. Plná verze je placená, stačit by vám však měla volná verze. Ta je oproti plné omezena na pět rozpoznaných písniček měsíčně.. Shazam má ve své databázi miliony písní, a tak je více než pravděpodobné, že s ní uspějete.

Jak poznat píseň?

Rozpoznávání hudby hravě zvládne aplikace v telefonu

Aplikací a programů pro rozpoznání hudby je k dispozici hned několik. Nejlepší z nich jsou SoundHound a Shazam. Obě dokáží rozeznat skladbu ze zvuku, a to z nahrávky nebo rovnou z mikrofonu. Obě aplikace jsou k dispozici zcela zdarma pro telefony s Androidem i iOS.
Jak najít písničku podle slov? Hledání podle slov

Populární programy pro rozpoznávání písniček, jako jsou Shazam, SoundHound či Asistent Google, umí poznat právě hrající skladbu. Proti tomu Spotify využijete v okamžiku, kdy si vybavujete jen úryvek textu, který stačí zadat do vyhledávání.

Jak najít písničku z rádia?

Mezi nejznámější webové nebo mobilní aplikace, které vám pomohou zjistit písničku, patří:

  1. Shazam,
  2. Midomi (SoundHound),
  3. Musipedie a řada dalších.
Jak najít muziku? Shazam. Shazam je asi nejoblíbenější aplikace pro rozpoznávání hudby, přičemž je dostupná na mobilních platformách Android a iOS. Umožňuje nahrát krátký úryvek písničky a v rámci několika sekund vám prozradí konkrétní skladbu.

Jak zjistit písničku podle textu?

Hledání podle slov

Populární programy pro rozpoznávání písniček, jako jsou Shazam, SoundHound či Asistent Google, umí poznat právě hrající skladbu. Proti tomu Spotify využijete v okamžiku, kdy si vybavujete jen úryvek textu, který stačí zadat do vyhledávání.
Můžete se také zeptat, jak najít neznámou písničku? Existují vyhledávací aplikace, kterým stačí „naposlouchat“ kousek skladby a pohotově na displeji zobrazí potřebné údaje. K nejznámějším a nejoblíbenějším patří Shazam. Tato funkce pracuje na mobilních platformách systémů Android a iOS, je zdarma a pracuje velice rychle.

Jak poznat skladbu?

Shazam dokáže rozpoznat jakoukoliv píseň během několika sekund. Objevte umělce, texty, videa i playlisty, to vše zcela zdarma. Shazam už zaznamenal víc než miliardu instalací a pořád přibývají další. Zjistěte název jakékoliv skladby během několika sekund.

By Zared

Jak poznat pisnicku podle Broukani? :: Jaké písmo neunavuje oči?
Užitečné odkazy