Domovská stránka > C > Co To Je Mobil?

Co to je mobil?

Chytré mobilní telefony využívají mobilní operační systém a umožňuje instalaci programů. Mezi mobilní operační systémy patří např. Android nebo iOS. Světové prodeje poprvé překročily prodeje klasických mobilních telefonů na počátku roku 2013.

Přečtěte si více

Kdy zacali mobilní telefony?

První mobilní telefon historie byl představen v roce 1982 společností Nokia, v následujících letech velmi dobře známou. Jmenoval se Mobira Senator. Vážil 10 kilogramů, což příliš neodpovídá adjektivu mobilní. Za skutečně první mobil tedy veřejnost považuje spíše zařízení Motorola Dynatac 8000X z roku 1983. Jak se jmenuje tento telefon? Přejděte na hlavní stránku telefonu a prstem stáhněte stavovou lištu dolů -> koukne na Vás ozubené kolečko "Nastavení", na které klikněte.

Jak odblokovat ukradený telefon?

Podle slov nezávislých odborníků na úpravy a odblokování mobilních telefonů se dá v současnosti změnit IMEI u všech prodávaných přístrojů, vše je otázkou poptávky. V současnosti nejsnáze, a tedy i nejlevněji, vychází změna identity Ericssonu, Motoroly a Siemense. Jak odstranit Google účet z telefonu Samsung? Odstranění účtu Google nebo jiného účtu z telefonu

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Hesla a účty.
  3. V sekci Účty klepněte na účet, který chcete odstranit.
  4. Akci potvrďte klepnutím na Odebrat účet.

Jak zjistit jestli je iPhone kradený?

První z možností je využít webové stránky stolenphonechecher.org. Ke zjištění vám bude stačit zadat sériové číslo přístroje. Ihned poté se dozvíte, jestli se jedná o přístroj, který jeho majitel zaevidoval jako kradený. Případně můžete využít přímé telefonické podpory Apple servisu, která je speciálně určena pro ČR. Jak zjistit zaruku na iPhone? Jak zjistit číslo smlouvy nebo doklad o záručním krytí

  1. Přejděte na stránku mysupport.apple.com.
  2. Přihlaste se svým Apple ID.
  3. Vyberte své zařízení.
  4. Klikněte na Zobrazit doklad o záručním krytí. Pokud doklad o záručním krytí nevidíte, ujistěte se, že máte pro své Apple ID zapnuté dvoufaktorové ověření.

Jak poznat jestli je iPhone repasovaný?

Pokud je začáteční písmeno:

  1. M = jedná se o zařízení, které bylo koupené jako nové,
  2. F = jedná se o zařízení, které je repasované (refurbished),
  3. N = jedná se o zařízení, které bylo vyměněno za nové (většinou kvůli uznané reklamaci).
Také, jak zjistit architekturu telefonu? Nejjednodušší způsob, jak najít typ procesoru, je instalace aplikace, která vám poskytne údaje o hardwaru vašeho zařízení. Naše oblíbená taková aplikace se jmenuje Droid Hardware Info a je k dispozici zdarma v Obchodě Google Play.

Co umí Android 12?

Část chytrých telefonů s Androidem se může těšit na novou, již 12. generaci systému. Ten klade větší důraz na bezpečnost a soukromí, má zcela přepracované grafické prostředí, přidal automaticky generovaná schémata a spoustu drobnějších detailů.

By Garland Elvin

Proč nejde USB? :: Jak zjistit typ telefonu dle IMEI?
Užitečné odkazy