Domovská stránka > J > Jak Hrát Fortnite?

Jak hrát Fortnite?

Hráč se může rozhodnout zda chce hrát Solo (1 hráč), Duo (2 hráči) nebo Squad (4 hráči). Avšak cílem každého herního módu je zůstat ze 100 hráčů jako poslední naživu. Na začátku hry je 100 hráčů spuštěno z létajícího autobusu na mapu, na níž jsou náhodně generované zbraně, elixíry a další vybavení.

Přečtěte si více

Kolik má Fortnite stazeni?

Fortnite

Fortnite Battle Royale
VývojářEpic Games
VydavatelEpic Games
EngineUnreal Engine 5
Kde hrát Fortnite? Epic Games Fortnite

V současnosti je Fortnite (Battle Royale) stále na špici a udává trendy – hrát můžete doslova na všech herních platformách – od PC, přes herní konzole až po mobilní telefony.

A další otázka, jak hrát fortnite zdarma?

Ne, nehledejte předběžný přístup na Steamu, musíte přímo na oficiální stránky a tady si buďto koupit jeden z balíčků, které vám přístup do hry zajistí, nebo hrát bezplatný mód Battle Royale. Plná hra pak už bude kompletně free-to-play. Fortnite nepřestává překvapovat. Kde stáhnout Fortnite? Instalátor se jmenuje právě Epic Games a po jeho instalaci je prostřednictvím této aplikace možné nainstalovat samotnou hru Fortnite. Instalátor je možné formou . APK souboru stáhnout také z oficiálních stránek studia Epic Games. Po otevření adresy fortnite.com/android dojde ke stažení instalátoru.

Můžete se také zeptat, co je hra fortnite?

Fortnite je Free-to-play (to znamená, že do hry nemusíte dávat ani jednu korunu, můžete si zahrát zdarma). Hra je o tom, že si musíte co nejrychleji nasbírat nějaké zbraně a léčení a potom to začíná: musíte přežít 100 hráčů a zmenšuje se zóna. Fortnite vznikl v březnu 2017. Kolik lidí si Stahlo Fortnite? Podle PlayerCounter má tak Fortnite průměrně v jeden okamžik přibližně tři až osm milionů souběžných hráčů, přičemž desítky milionů se přihlásí každý den. Fortnite se tak v roce 2022 stále může pochlubit miliony hráčů denně.

Kdy zacal Fortnite?



RokTitulPlatforma
2016ParagonMicrosoft Windows PlayStation 4
2017Fortnite Battle RoyaleMicrosoft Windows PlayStation 4 Xbox One Nintendo Switch
Když to vezmeme v úvahu, na čem hrát fortnite? Fortnite ve zkratce
  • Žánr: Battle Royale.
  • Vývojář: Epic Games.
  • Vydavatel: Epic Games.
  • Čeština, česká lokalizace: Ne.
  • Datum vydání a platformy: 26. 2017 na PC, PS4, Xbox One | 2. 2018 na iOS | 12. 2018 na Switch | 9. 2018 na Android | 10. 2020 na Xbox Series X/S | 12. 11. ( v ČR) 2020 na PS5.

Kde stáhnout Fortnite na PC?

Jak si stáhnout Fortnite pro Windows

Fortnite je součástí Epic Games, takže si před stažením zkratky pro Fortnite budete muset nainstalovat Epic Games Launcher. Klepnutím na tlačítko Download (Stáhnout) na postranním panelu přejdete přímo na stránku stahování Fortnite. Soubor se automaticky začne stahovat.

By Weatherley Kalloch

Jak se naučit hrát na kytaru? :: Co znamená francouzský Sava?
Užitečné odkazy