Domovská stránka > K > Kdy Vyšla Hra Fortnite?

Kdy vyšla hra Fortnite?

O Fortnite

12. září roku 2017 oznámila společnost Epic Games vydání nového herního módu Battle Royale pro hru Fortnite.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, kdy skončí fortnite?

Podle slavného datamineru HYPEX je Kapitola 2 z Sezóna 7 de Fortnite skončí 12. září 2021, což je datum vypršení platnosti aktuálního Battle Passu. Kdy se vyrobil Fortnite?

Epic Games
Logo
Základní údaje
Právní formasoukromá společnost
Datum založení15. ledna 1991

Kde hrát Fortnite?

Fortnite je k dispozici v obchodu Google Play a App Store. I když je hru na menších obrazovkách o něco těžší hrát a grafika není tak dobrá, hra samotná je stejná. Lidé se také ptají, kolik vydělava fortnite? Dříve skryté statistiky totiž ukazují, že Fortnite vydělává opravdu obrovský balík peněz. Podle jednoho z dokumentů činily za rok 2018 a 2019 celkem 9 miliard dolarů, čistý zisk je 5,5 miliardy dolarů. V roce 2020 se pak jednalo o příjem 5,1 miliardy dolarů.

Na čem jde hrát Fortnite?

Fortnite hra na PC, Xbox One, PS4, SWITCH

Free to play hru Fortnite si můžete zahrát doslova na libovolné platformě. Všude je hra zdarma ke stažení, ale pozor u herních konzolí, kde si musíte za přístup k online službě zaplatit.
Jak hrát Fortnite? Hráč se může rozhodnout zda chce hrát Solo (1 hráč), Duo (2 hráči) nebo Squad (4 hráči). Avšak cílem každého herního módu je zůstat ze 100 hráčů jako poslední naživu. Na začátku hry je 100 hráčů spuštěno z létajícího autobusu na mapu, na níž jsou náhodně generované zbraně, elixíry a další vybavení.

Na čem všem se dá hrát Fortnite?

Fortnite Battle Royale je multiplatformní free-to-play videohra vyvíjená studiem Epic Games. Byla vydána pro Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Android a Nintendo Switch. Tak kolik lidí hrajou fortnite? Ale existují webové stránky, které měří aktuální vytížení herních serverů. Podle PlayerCounter má tak Fortnite průměrně v jeden okamžik přibližně tři až osm milionů souběžných hráčů, přičemž desítky milionů se přihlásí každý den. Fortnite se tak v roce 2022 stále může pochlubit miliony hráčů denně.

Může se také zeptat, na kterých telefony jde fortnite?

Fortnite kompatibilní telefony

  • Samsung. Galaxy S9 a Galaxy S9 Plus. Galaxy S8 a Galaxy S8 Plus.
  • Google. Pixel a Pixel XL. Pixel 2 a Pixel 2 XL.
  • Huawei / Honor. Mate 20 a Mate 20 Pro. Mate 10 a Mate 10 Pro.
  • LG. G5. G6.
  • Xiaomi. Blackshark a Blackshark Helo.
  • HTC. HTC 10.
  • OnePlus. OnePlus 5 a 5T.
  • Sony. Xperia XZ, XZ Premium a XZ.

By Easter

Jak prenest zprávy z WhatsApp do iPhone? :: Jak odstranit účet Google z telefonu?
Užitečné odkazy