Domovská stránka > J > Jak Nahlasit Číslo?

Jak nahlasit číslo?

Nejdříve vyplňte telefonní číslo, které vám takto volalo a pak jméno subjektu (pokud je vám známo) Dále uvedete telefonní číslo, na které vám bylo voláno a e-mailovou adresu. Na tuto adresu vám bude doručena zpráva obsahující instrukce vysvětlující, jak blokaci dokončit.

Přečtěte si více

Co znamená blokovat kontakt?

Zablokování telefonního čísla

Pokud chcete zablokovat telefonní číslo, které vám volalo například před pár minutami, tak jednoduše otevřete aplikaci Telefon. Poté se v dolním menu přepněte do Historie. Zde poté u určitého telefonního čísla klikněte na „i“ v kroužku, sjeďte úplně dolů a tapněte na Zablokovat volajícího.
Jak zjistit jestli byla SMS přečtena? Zapněte Potvrzení o doručení, abyste zjistili, zda byla vaše textová zpráva doručena příjemci. (Tato možnost vám neřekne, zda byla zpráva přečtena.) Na novějších telefonech otevřete aplikaci Zprávy a přejděte na Nastavení > Pokročilý > Získejte zprávy o doručení SMS.

Podle toho, co znamená volané číslo neexistuje?

Příčina: Může se jednat o problém se sítí operátora, k němuž dochází častěji v rámci roamingu. Řešení: Obraťte se na svého operátora a ujistěte se, že máte na své kartě SIM aktivovanou službu volání a že místní síť funguje správně. Jak se odblokovat na Whatsappu? Odblokování kontaktu

  1. Otevřete WhatsApp a klepněte na ikonu Více možností > Nastavení.
  2. Klepněte na Účet > Soukromí > Zablokované kontakty.
  3. Klepněte na kontakt, který chcete odblokovat.
  4. Klepněte na Odblokovat uživatele {jméno kontaktu}.

Může se také zeptat, co znamená nahlasit na whatsapp?

Pokud někoho nahlásíte:

  1. Služba WhatsApp obdrží posledních pět zpráv, které jste od nahlášeného uživatele či skupiny dostali. Uživatel ani skupina o tom nebudou informováni.
  2. Účet můžete nahlásit také tak, že danou zprávu dlouho podržíte.
Jak obnovit Zablokovany Messenger? Jak můžu v Messengeru někoho odblokovat?
  1. V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek.
  2. V nabídce klepněte na Soukromí.
  3. Klepněte na Blokované účty.
  4. Klepněte na jméno člověka, kterého chcete odblokovat.
  5. Klepněte na Zrušit blokování zpráv a volání.

Co znamená v telefonu Černá listina?

Černá listina je seznam telefonních čísel, ze kterých nechcete přijímat hovory. Chcete-li zablokovat hovor, přidejte telefonní číslo do seznamu. Kontakty přidané na černou listinu vám již nebudou moci volat. Na černou listinu můžete přidat čísla z kontaktů nebo ručně. Jak zablokovat mezinarodni hovory? Jestli běžně na zahraniční čísla nevoláte, můžete si odchozí mezinárodní volání zablokovat na https://www.vodafone.cz/muj/nastaveni-sluzeb/volani-a-sms/?referrer=%2Fpece%2F. Přeji Vám pěkný den.

A další otázka, jak blokovat neznámé číslo iphone?

Zapnutí blokování neznámých volajících

Chcete-li zapnout funkci Umlčet neznámé volající, přejděte do Nastavení > Telefon, poté sjeďte dolů a klepnutím na volbu Umlčet neznámé volající tuto funkci zapněte. Hovory od neznámých čísel nevyzvánějí a přesměrovávají se na záznamník. Zobrazují se v historii hovorů.

By Geilich

Jak vypnout hovor? :: Jak poznam že si mě číslo zablokovalo?
Užitečné odkazy