Domovská stránka > J > Jak Vyčistit Telefon Zvenku?

Jak vyčistit telefon zvenku?

Stačí jej na několik minut namočit do teplé mýdlové vody, případně ještě otřít vlhkou mikroutěrkou. Chytré telefony je třeba chránit nejen zvenčí, ale i zevnitř. Přečtěte si proto také naše články o tom, jak jednoduše chránit data v chytrém telefonu, a to jak před útoky zvenku, tak před aplikacemi a útoky zevnitř.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak vyčistit celý mobil?

Pro každodenní čištění displeje mobilního telefonu se nejlépe hodí desinfekční ubrousky, které nezpůsobují škrábance a přitom si výborně poradí nejen s prachem a běžnou špínou, ale i s mastnotou a hlavně bakteriemi, viry a plísněmi. Jak vyčistit mobilní telefon od virů? Jak odstranit vir z mobilu? Nejspolehlivější je pořídit si kvalitní antivirus určený pro zařízení s Androidem. Ten po instalaci celý telefon důkladně zkontroluje. Další možností, jak se viru v mobilu zbavit, je také celý telefon zformátovat do továrního nastavení.

Jak se starat o mobil?

Nabíjejte pečlivě a šetrně

To ale neznamená, že musíte telefon dobíjet do 100 %. Ideální je dobíjet do hodnoty 90 nebo 80 %, víc ne. Mezi uživateli je také zažitý mýtus, že při koupi nového přístroje je třeba akumulátor tzv. kalibrovat, to znamená několikrát za sebou jej vybít až na nulu a pak jej znovu dobít do 100 %.
Čím čistit displej? K čištění monitoru je ideální použít hadřík, nikoliv například papír, noviny nebo jen ruku. Je důležité, aby byl hadřík co nejjemnější a nejlepším řešením je hadřík z mikrovlákna. Ten plochu nepoškrábe a odstraní maximum nečistot. Monitor vypněte a nechte ho vychladnout.

Jak vyčistit Cocku na mobilu?

Jestli máš na mysli čištění krycího skla u fotoaparátu, použij hadřík z mikrovlákna (seženeš v optice) nebo speciální sadu na čištění objektivů. Nepoužívej líh a podobné agresivní přípravky. Jak si vyčistit Iphone? Použijte měkký, navlhčený hadřík, který nezanechává chloupky. Dávejte pozor, aby se do otvorů nedostala vlhkost. K čištění iPhonu nepoužívejte čisticí prostředky na okna a do domácnosti, stlačený vzduch, aerosolové spreje, rozpouštědla, čpavek, abrazivní prostředky ani čističe obsahující peroxid vodíku.

Jaký čistič telefonu?

Jedním z nejoblíbenějších čističů je SD Maid. Bezplatná aplikace pro Android je bez reklam a nabízí spoustu praktických funkcí. Nabízí možnost sledování a mazání nepoužívaných systémových souborů, nebo prostřednictvím placeného »App-Cleaneru« například kontrolu nevyužívaných souborů u jednotlivých aplikací. Pokud jde o to, jak vymazat všechna data z telefonu? Po zašifrování telefonu proveďte obnovení továrního nastavení. To opět najdete v Nastavení (Settings) v položce Záloha a obnova dat (Backup & reset), kliknutím na Obnovení továrních dat (Factory data reset). Ujistěte se, že mažete opravdu všechna data, a potvrďte.

Lidé se také ptají, jak promazat mobil?

Promazat paměť přímo v nastavení

Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní.

By Delora Colejr

Jak odstranit virus v mobilu? :: Jak vyčistit mezipaměť PC Windows 10?
Užitečné odkazy