Domovská stránka > J > Jak Uvolnit Místo Ipad?

Jak uvolnit místo iPad?

Nejzazší možností pro uvolnění místa je záloha fotek na internetové úložiště a následné úplně smazání.

Přečtěte si více

A další otázka, jak vycistit paměť tabletu?

Metoda 1:

  1. Krok 1: Dotkněte se App Menu na domovské obrazovce.
  2. Krok 2: Klepněte na SECUREit HD .
  3. Krok 3: Klepněte na Vyčištění prostoru, abyste vyčistili úložný prostor.
Jak vycistit Apple? Odpojte všechny kabely a iPhone vypněte. Použijte měkký navlhčený hadřík, který nepouští vlákna – například hadřík na čištění objektivů. Pokud zachycený materiál pořád nejde odstranit, použijte hadřík, který nepouští vlákna, a vlažnou mýdlovou vodu. Dávejte pozor, aby se do otvorů nedostala vlhkost.

Čím čistit displej?

Stačí vám v každé drogerii či domácích potřebách dostupná měkká utěrka z mikrovlákna. Pokud použijete tuto tzv. švédskou utěrku, stačí jen nasucho. Chemickými přípravky byste mohli displej pouze poškodit, čas od času displej i celý telefon přetřete, bude zase zářit novotou. Jak vycistit Macbook Air? Stačí, abyste v levém horním rohu kliknuli na  logo, a poté z menu vybrali možnost O tomto Macu. Pak se v novém okně přesuňte do sekce Úložiště a klikněte na tlačítko Správa… Poté se vám otevře nové okno, kde se zobrazí základní tipy pro ušetření místa na disku.

Může se také zeptat, jak snizit paměť iphone?

Kontrola využití úložiště přímo na zařízení

  1. Odložit aplikaci, čímž uvolníte místo, které využívá, ale necháte si na zařízení její dokumenty a data.
  2. Smazat aplikaci, čímž ji úplně odstraníte spolu se všemi jejími daty.
  3. U některých aplikací se může dát smazat i jenom část jejich dokumentů nebo dat.
Pokud jde o to, jak si promazat iphone? Po vytvoření zálohy a ujištění se o jejím úspěšném vytvoření iOS zařízení od počítače odpojíme a v iOS pokračujeme do Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Opakuji, tato možnost kompletně smaže iOS zařízení a vrátí ho do továrního nastavení.

Jak se zbavit položky jiné?

To "jiné" jsou právě data, která nebylo možné zařadit do těch předchozích kategorii. Typicky to bývá například mapa pro offline navigaci. Nic o navigaci nebo mapě nevím, ale když už o tom mluvíte, jak se toho teda zbavím? Použijete souborový manager, najdete v telefonu složku, a smažete jí. Jak ozivit Stary tablet? Jak na pomalý tablet s Androidem?

  1. Zkuste postupně odinstalovat všechny hry, čističe systému a případně i antivir.
  2. Restartujte tablet a zkuste v menu Nastavení zjistit volné místo v interní paměti.
  3. Vyhledejte dostupné aktualizace a nechte je nainstalovat.

Jak vycistit a zrychlit tablet?

Krok 1: Klepněte na SECUREit HD na domovské obrazovce. Krok 2: V programu Speedup můžete okamžitě urychlit odezvu systému. Krok 3: Při čištění prostoru můžete vyčistit úložný prostor. Krok 4: V aplikaci Auto-start můžete zabránit automatickému spuštění vybraných aplikací, aby se urychlilo zapnutí a odezva systému.

By Gustav

Čím čistit iPhone? :: Jak zapojit 2 routery za sebe?
Užitečné odkazy