Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Vlastní Aplikaci Na Android?

Jak vytvořit vlastní aplikaci na Android?

Co budeme potřebovat

Je nutné vědět, že pro Android je naprosto stěžejní Java. Neobejdete se proto bez znalosti tohoto programovacího jazyka. Potřebný je Software Development Kit, tedy balíček, který využívá prostředí IDE, případně i programátor. Půjde o nástroje vhodné například k optimalizaci jednotlivých obrazovek.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak si vytvořit hru na mobil?

Pro Android zařízení můžeme použít například Android Studio a jazyk Java. Populární je také tzv. game engine Unity Engine, který poskytuje vývojáři hodně možností, včetně té vytvořit verzi hry pro Android i iOS v jednom prostředí. Podle toho, jestli budeme chtít 2D nebo 3D hru musíme sáhnout při vývoji po Java, resp. Co to je mobilní aplikace? „Mobilní aplikace je typ aplikačního softwaru, určený ke spuštění na mobilních zařízeních, jako je například smartphone nebo tablet." Jsou to většinou malé programy, plnící stejnou nebo podobnou funkci, jako aplikace určené k používání na klasických osobních počítačích.

Jak funguje mobilní aplikace?

Mobilní aplikace je druh programu, který je možné spustit na mobilním telefonu či jiném mobilním zařízení. Jako mobilní aplikaci lze označit veškerý doplňkový software pro mobilní telefon - včetně her. Může se také zeptat, co je to appka? Apka, appka – je zkratka pro „aplikaci“, zpravidla mobilní aplikaci, kterou si nainstalujete do chytrého telefonu, tabletu, chytrých hodinek či do chytré televize. Aplikace může být nainstalovaná a dostupná také v internetovém prohlížeči – browseru (Chrome, Safari, Opera, Vivaldi, Firefox).

A další otázka, jak publikovat aplikaci?

Od srpna 2021 je u nových aplikací na Google Play vyžadováno publikování pomocí balíčků Android App Bundle. U nových aplikací větších než 150 MB lze použít buď funkci Play Asset Delivery, nebo Play Feature Delivery. Jak stahovat na App Store? Když nemůžete najít App Store

Pokud nemůžete ve svém zařízení App Store najít, možná máte zapnutou rodičovskou kontrolu. Upravte nastavení nákupů v iTunes a App Storu a ujistěte se, že jste pro volbu Instalace aplikací vybrali „Povolit“. App Store by se měl ve vašem zařízení zase objevit.

Pokud jde o to, jak se přihlásit na app store?

V aplikaci iTunes na PC použijte příkaz Účet > Přihlásit se. Proveďte některou z následujících akcí: Přihlášení pod svým Apple ID: Zadejte své Apple ID a heslo a klikněte na Další. Vytvoření Apple ID: Klikněte na volbu Vytvořit nové Apple ID a postupujte podle pokynů na obrazovce. Kolik stojí webová aplikace? webové aplikace

Kolik stojíwebové aplikace

TypPopisCena
Jednovrstvá webová aplikacezákladní šablona s menší administracíod 180 000 Kč
2 další řádky

Jak udělat Aesthetic mobil?

Existuje jednoduché řešení. V obchodě Google Play totiž najdete hned několik aplikací, které umožní vytvořit si vaše vlastní widgety. Jednou z nich je schopný Kustom Widget Maker – KWGT. Jeho rozhraní není nijak složité a díky němu si mobil můžete opravdu hezky vylepšit.

By Matazzoni

Kolik stojí založení aplikace? :: Jak vytvořit vlastní aplikaci pro Android?
Užitečné odkazy