Domovská stránka > J > Jak Nastavit Call Recorder?

Jak nastavit Call Recorder?

Aplikaci Call Recorder – Cube ACR nejprve stáhněte a nainstalujte z Obchodu Google Play. Po jejím spuštění se vás ujme průvodce, který vám pomůže s úvodním nastavením. V jeho prvním kroku se dozvíte, že zapínat a vypínat nahrávání můžete pomocí widgetu, který by měl být během hovorů viditelný na obrazovce.

Přečtěte si více

Jak získat záznam hovoru?

Uživatel si pomocí SMS zprávy nebo přes webový portál nastaví tzv. monitorovací telefonní číslo. Z tohoto čísla poté zavolá na telefonní číslo SIM karty v upraveném bezpečnostním (monitorovaném) telefonu. Pokud právě probíhá telefonní hovor, zcela nenápadně se do tohoto hovoru skrytě připojí. Podle toho, jakou aplikaci na nahrávání hovorů? V případě Androidu jde o aplikace Call Recorder ACR nebo třeba Automatic Call Recorder, které umí automaticky nahrávat všechny hovory, nebo jen ty vybrané, podle splnění nastavených podmínek.

Jak nahrát hovor na iPhone zdarma?

Jak nahrávat hovory na iPhonu?Zdarma přes aplikaci

  1. Které aplikace umožňují nahrávání hovorů na iPhonu.
  2. Call Recorder – IntCall by TeleStar LTD.
  3. TapeACall: Call Recorder by Epic Enterprises.
  4. Call Recorder for iPhone Calls by Kun Wang.
  5. Společné funkce nahrávacích aplikací
Jak nahrávat hovor na iPhone? A jak nahrát příchozí hovor?
  1. Přijměte příchozí hovor a rychle přejděte na úvodní obrazovku Home Buttonem nebo gestem.
  2. Otevřete aplikaci pro nahrávání hovoru a rychle klepněte na tlačítko “Zavolat” s tel. číslem.
  3. Teď budete přesunuti na probíhající hovor, kde už jen stačí klepnout na tlačítko “Konference”
  4. To je vše.

Co je Call Recorder?

Co Automatic Call Recorder slibuje? Aplikace umí nahrávat všechny hovory, přičemž je na uživateli, které se rozhodne uložit. Volitelně lze nastavit kontakty, jejichž hovory budou nahrávány, nebo naopak ignorovány. Kde najdu Nahrane hovory? Dobrý den, najdete je ve Správci souborů ve složce MIUI\sound_recorder\call_rec.

Jak přehrát nahraný hovor?

Po nastavení nahrávání hovorů můžete začít nahrané hovory přehrávat. Je-li nahrávání povoleno, zobrazí se v přehledu Podrobnosti o volání nový sloupec, který umožňuje nahraný hovor přehrát. Pokud jde o to, jak dlouho operátor uchovává hovory? Operátoři musejí záznamy uchovávat po dobu šesti měsíců. Povinnost zavedli čeští zákonodárci poprvé v roce 2005, a to v reakci na evropskou směrnici o uchovávání telekomunikačních údajů.

Můžete se také zeptat, jak nahrávat na mobil?

Dalším vynikajícím nástrojem pro mobilní podcasting je i program Anchor. Jedná se o velmi jednoduchou webovou a iOS aplikaci, která vám umožní snadno nahrávat a upravovat podcast a distribuovat jej na populární platformy jako Spotify a Apple Podcasts.

By Iene Vulich

Jak nahrávat hovory Android 11? :: Jak vytvořit zástupce webové stránky na ploše?
Užitečné odkazy