Domovská stránka > J > Jak Zaheslovat Zip Mac?

Jak Zaheslovat zip Mac?

Poté za vloženým příkazem udělejte obyčejnou mezeru pomocí mezerníku. Nyní si najděte složku se soubory a kurzorem ji přesuňte do okna Terminálu. Tímto dojde k dopsání cesty. Pak už jen stačí, abyste stisknuli klávesu Enter a dvakrát po sobě zadali heslo, které chcete využít pro zaheslování.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak se dostat do zaheslovane slozky?

Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data). Jak vytvořit uzamčenou složku? Zaheslování složky tak nemusíte příliš řešit, neboť díky šifrování jsou vaše data v bezpečí. Nicméně pokud byste chtěli nějakou “supertajnou” složku přeci jenom ochránit heslem, tak ji přidejte do Disk Utility, kde stačí pouze zvolit typ šifrování (128bitové nebo 256bitové šifrování AES) a přidat ke složce heslo.

Jak otevřít soubor chráněný heslem?

Metoda 2: Odemknout soubory chráněné heslem pomocí programu Poznámkový blok

  1. Odemknutí hesla souboru ZIP je zcela zdarma.
  2. Nejlepší řešení pro šifrované soubory ZIP, které mají krátké heslo.
  3. Není třeba žádný externí bezplatný nebo placený software, najdete jej ve Windows.
Také, jak si zaheslovat flash disk? USB Secure 2.2.2

USB Secure je nástroj pro zaheslování přístupu k souborům a složkám uloženým na USB flash disku nebo externím disku. Při připojení přenosného paměťového zařízení do počítače se program automaticky spustí a zeptá se na přístupové heslo. Po zadání korektního hesla budou data volně přístupná.

Jak udělat ZIP soubor Mac?

Komprimace souboru nebo složky: Podržte klávesu Ctrl a klikněte na soubor či složku nebo na ně klepněte dvěma prsty a poté vyberte z místní nabídky příkaz Komprimovat. Pokud zkomprimujete jednu položku, má zkomprimovaný soubor stejný název jako původní položka a příponu . zip. Jak otevřít soubor RAR na Mac? Pro otevření souboru RAR nyní stačí, abyste na něj dvakrát kliknuli. Spustí se program The Unarchiver, kde už si jednoduše zvolíte, kam se má soubor extrahovat. Poté stačí kliknout na tlačítko Rozbalit. Při prvním extrahování je v některých případech ještě nutné tuto akci schválit v předvolbách systému.

Také, jak zaheslovat složku ve windows 11?

Nejprve musíme umístit myš nad soubor nebo složku, kterou chceme chránit heslem. Dále klikneme pravým tlačítkem myši a vybereme vlastnosti. V rámci vlastností, v sekci Atributy, klikněte na Pokročilý. V této části v části Atributy komprese a šifrování zaškrtneme políčko Šifrujte obsah za účelem ochrany dat. Jak Zaheslovat soubor v Excelu? Zamčení excelového souboru

  1. Vyberte Soubor > Informace.
  2. Vyberte pole Zamknout sešit a zvolte Šifrovat pomocí hesla.
  3. Zadejte heslo do pole Heslo a pak vyberte OK.
  4. Potvrďte heslo do pole Znovu zadat heslo a pak vyberte OK.

Může se také zeptat, jak dát na složku heslo?

Pravým tlačítkem pak klikněte na složku. Vyberte z rozbalené nabídky Přidat do archivu. V záložce Pokročilé můžete nastavit heslo pro otevření složky i další parametry.

By Laverna

Jak vyrobit ICO? :: Jak zapnout návrhy designu v PowerPointu?
Užitečné odkazy