Domovská stránka > J > Jak Vyrobit Aplikaci Na Tričko?

Jak vyrobit aplikaci na tričko?

Na papír si nakreslíme tvar, který chceme vystřihnout (zrcadlově obráceně než zamýšlená aplikace). Tvary vystřihneme. Odlepíme papír. Aranžujeme na látku – menší a náročnější aplikace je třeba připevnit špendlíky.

Přečtěte si více

Jak vytvořit program pro Windows?

Vytvoření Windows desktopového projektu v Visual Studio

Na další stránce zadejte název projektu, například DesktopApp. Vyberte tlačítko Vytvořit a vytvořte projekt. Zobrazí se dialogové okno Project desktopové Windows plochy. V části Typ aplikace vyberte Desktopová aplikace (.exe).
Jak se naučit programovat? Programovat byste měli začít v jednom moderním programovacím jazyce. Jazyk byste měli vybírat podle dvou kritérií: Jak se s jazykem uplatníte v praxi (rozšíření, platy, vývoj...) Pro jakou platformu je jazyk určený (Web, PC, Telefon...)

Jak se naučit programovat zdarma?

Codecademy nabízí bezplatnou výuku např. Ruby, jQuery nebo SQL. Dokonce vás naučí používat příkazovou řádku. Výuka probíhá interaktivně, v přizpůsobeném okně prohlížeče. Jak si vytvořit hru na mobil? Pro Android zařízení můžeme použít například Android Studio a jazyk Java. Populární je také tzv. game engine Unity Engine, který poskytuje vývojáři hodně možností, včetně té vytvořit verzi hry pro Android i iOS v jednom prostředí. Podle toho, jestli budeme chtít 2D nebo 3D hru musíme sáhnout při vývoji po Java, resp.

Jak programovat na iPadu?

Programování přímo na iPadu

Velkou novinkou iPadOS 15 je možnost programovat přímo na iPadu aplikace pro iPadOS a iOS, a to pomocí aplikace Swift Playgrounds.
Jak publikovat hru na App Store? Chcete-li distribuovat aplikaci v obchodě Google Play, musíte si vytvořit účet vydavatele, za který zaplatíte jednorázový poplatek ve výši 25 USD. Pro vydávání aplikací na App Store si zase založte vývojářský účet Apple Developer, který vás přijde na 99 USD ročně.

Jak si usporadat telefon?

Podržte na několik vteřin tlačítko „vyhledávání“ v systému Android, aby se zobrazila hlavní obrazovka Rychlé nastavení, poté klepnutím na tlačítko „nabídka“ zobrazte nabídku přizpůsobení. Podržte „ikonu přetažení“ a změňte uspořádání položky nastavení systému, kterou chceme vidět na hlavní obrazovce Rychlé nastavení. Podle toho, jak si uspořádat plochu na mobilu? Uspořádání aplikací

  1. Stiskněte a podržte libovolnou aplikaci na obrazovce a pak klepněte na Upravit plochu .
  2. Přetáhněte aplikaci jinam, například do Docku ve spodní části obrazovky.
  3. Na iPhonu X a novějším uložte změny klepnutím na Hotovo. Na iPhonu 8 nebo starším stiskněte tlačítko plochy.

Jak vytvořit widget?

Přidání widgetu

  1. Podržte prázdné místo na ploše.
  2. Klepněte na Widgety .
  3. Klepněte na widget a podržte jej. Zobrazí se obrázky vašich ploch.
  4. Přetáhněte widget na požadované místo. Zdvihněte prst.

By Boeke

Jak se dělá Prezentace v PowerPointu? :: Jak se stát správcem počítače?
Užitečné odkazy