Domovská stránka > J > Jak Si Vyrobit Tapetu Na Mobil?

Jak si vyrobit tapetu na mobil?

Německý vývojář Malte Peters vytvořil jednoduchou aplikaci, která potěší všechny kreativní uživatele. Nástroj zvaný Tapete vám totiž na základě motivů, obrazců, barev a nejrůznějších filtrů dovolí na několik kliknutí vytvořit originální tapety, kterými si můžete ozdobit pozadí svého smartphonu či tabletu s Androidem.

Přečtěte si více

Jak si vytvořit vlastní živou tapetu?

Změna tapety na iPhonu

  1. Otevřete na iPhonu Nastavení Přejděte do Nastavení a klepněte na Tapeta > Vyberte novou tapetu.
  2. Vyberte obrázek. Vyberte si obrázek z kategorie Dynamické, Klasické a Živé nebo některou ze svých fotek.
  3. Posunutí obrázku a výběr způsobu zobrazení
  4. Nastavte tapetu a vyberte, kde se má zobrazovat.
Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit plochu ve windows 10? Případně můžete k úpravám pozadí pracovní plochy Windows 10 přejít prostřednictvím tlačítka Nastavení v nabídce Start. V nastavení dále vyberte položku Přizpůsobení a v zobrazeném okně pak v levém menu vyberte položku Pozadí. Jako pozadí pracovní plochy si můžete zvolit Obrázek, Plnou barvu nebo Prezentaci.

Tak jak si nastavit živou tapetu na pc?

Pohybující se živé tapety na pc

Abyste mohli ve Win10 nastavit živou tapetu, je nutné stáhnout apku Lively. Tu najdete buď na oficiálním webu nebo rovnou ve Windows Store. Aplikace je zdarma, stačí kliknout na „Stahuj“.
Jak si dát pohyblivou tapetu? Pokud váš telefon neumožňuje, aby bylo video použito jako živá tapeta, pomohou tuto absenci napravit aplikace třetích stran, jako je například Video Live Wallpaper. Prostředí aplikace je jednoduché stejně jako způsob, jak vlastní video live wallpaper vytvořit.

Tak jak si dát video jako tapetu?

Chcete -li tedy nastavit video jako tapetu, pořiďte klip a převeďte video na živou fotografii a poté pomocí něj nastavte obrazovku. Krok 1: Přejděte do App Store a nainstalujte Živé video od Pixster Studio na vašem iPhonu nebo iPadu. Když to vezmeme v úvahu, jak vratit plochu windows 10? Jak je tedy dostat na plochu? Otevřete Nastavení počítače zkratkou Win+I. Vyberte Přizpůsobení a v levém menu pak Motivy. V pravém panelu nebo úplně dole (v závislosti na velikosti okna) bude odkaz Nastavení ikon na ploše.

Jak rychle přepínat mezi plochami?

Nastavení a klávesové zkratky pro virtuální plochy

  1. Win + Ctrl + šipka doleva nebo doprava – Rychlé přepínání mezi virtuálními plochami.
  2. Win + Ctrl + D – Tato zkratka umožňuje rychlé vytvoření nové virtuální plochy, na kterou budete automaticky přesměrováni.
Jak prepnout plochy? Užitečné klávesové zkratky

Win+CTRL+D vytvoří novou virtuální plochu a ihned vás na ni přenese. Win+CTRL+F4 naopak aktuálně zobrazenou plochu zavře. Spojení Win+CTRL a směrových šipek vlevo a vpravo zase umožní mezi plochami listovat. Šipka vlevo vás tak posune na předchozí, vpravo zase na následující plochu.

Můžete se také zeptat, jak nastavit animovanou tapetu?

Jak nastavit animovanou tapetu na smartphonu Android?

  1. Odemkněte svůj smartphone Android.
  2. Nechte prst stisknutý na prázdné ploše jedné z vašich domovských obrazovek.
  3. Stiskněte nabídku „Tapeta“
  4. Zvolte, zda chcete nastavit animovanou tapetu pro domovskou nebo zamykací obrazovku smartphonu Android.

By Blinny

Jak nastavit živou tapetu na Honor? :: Jak vytvořit tapetu na PC?
Užitečné odkazy