Domovská stránka > J > Jak Zipovat S Heslem?

Jak Zipovat s heslem?

Jedním z možných řešení je použití programu 7-Zip, který se po instalaci integruje do Průzkumíka. Na souboru (případně složce), který se má komprimovat („zazipovat“), klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte 7-Zip a následně Přidat do archivu… Formát archivu nastavte na zip.

Přečtěte si více

Jak nastavit heslo na zip soubor?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno. Jak si zamknout soubor? Vyberte Soubor > Informace. Vyberte pole Zamknout sešit a zvolte Šifrovat pomocí hesla. Zadejte heslo do pole Heslo a pak vyberte OK. Potvrďte heslo do pole Znovu zadat heslo a pak vyberte OK.

Podle toho, jak otevřít soubor chráněný heslem?

Metoda 2: Odemknout soubory chráněné heslem pomocí programu Poznámkový blok

  1. Odemknutí hesla souboru ZIP je zcela zdarma.
  2. Nejlepší řešení pro šifrované soubory ZIP, které mají krátké heslo.
  3. Není třeba žádný externí bezplatný nebo placený software, najdete jej ve Windows.
Jak zamknout soubor v počítači? Prvním z nich je vytvoření ZIP souboru z vaší složky - to uděláte snadno kliknutím pravým tlačítkem na složku a následnou volbou Odeslat do → Složka ZIP (komprimovaná). Jak zaheslovat ZIP WIN 10? Dvakrát klikněte na tento nově komprimovaný soubor a poté vyberte Soubor a Přidat heslo.

Jak se dostat do Zaheslovane slozky?

Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data). Můžete se také zeptat, jak zaheslovat soubor v emailu? Klikněte na kartu Soubor. zvolte Možnosti >Centrum zabezpečení > Centrum zabezpečení Nastavení. Na kartě Zabezpečení e-mailu zaškrtněte v části Šifrovaný e-mail políčko Zašifrovat obsah a přílohy odesílaných zpráv.

Jak uzamknout složku?

Pravým tlačítkem pak klikněte na složku. Vyberte z rozbalené nabídky Přidat do archivu. V záložce Pokročilé můžete nastavit heslo pro otevření složky i další parametry. Podle toho, jak si zaheslovat flash disk? USB Secure 2.2.2

USB Secure je nástroj pro zaheslování přístupu k souborům a složkám uloženým na USB flash disku nebo externím disku. Při připojení přenosného paměťového zařízení do počítače se program automaticky spustí a zeptá se na přístupové heslo. Po zadání korektního hesla budou data volně přístupná.

Jak vytvořit Zaheslovanou složku v Androidu?

Zabezpečení souborů pomocí bezpečné složky

  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte dolů do sekce Sbírky.
  4. Klepněte na Bezpečná složka.
  5. Klepněte na PIN nebo Gesto. Pokud je vybrán PIN: Zadejte kód PIN. Klepněte na Další. Na obrazovce Potvzení kódu PIN zadejte PIN.

By Giacomo Palaspas

Jak Zaheslovat RAR soubor? :: V jakém programu otevřít PNG?
Užitečné odkazy