Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Odkaz Na Soubor?

Jak vytvořit odkaz na soubor?

Vyberte text nebo obrázek, který se má zobrazit jako hypertextový odkaz. Stiskněte Ctrl+K. Můžete taky kliknout pravým tlačítkem myši na text nebo obrázek a v místní nabídce kliknout na Odkaz. Na panelu Odkaz na klikněte na tlačítko Existující soubor nebo webová stránka.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak vytvořit listovací pdf?

Je to jednoduché stačí si připravit vybrané soubory v PDF, přejít do sekce „objednávka“ a tam vyplnit požadované základní údaje následně přiložit PDF soubory, které chcete zpracovat a vytvořit z nich listovací katalog. Cenu se dozvíte ihned po nahrání PDF souborů do objednávky. Jak vytvořit URL soubor? Chcete-li vytvořit soubor URL v systému Windows, jednoduše přetáhněte adresu URL z okna prohlížeče na plochu. . Vytvoří soubor URL, který při poklepání otevře adresu. Pokud adresu URL přetáhnete na plochu v počítači Mac, vytvoří se místo ní soubor .

Když to vezmeme v úvahu, jak poslat odkaz na soubor?

Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.
Jak poslat link na soubor? Přejděte k souboru, jehož odkaz chcete zkopírovat. Klikněte na šipku rozevírací nabídky vedle souboru a potom klikněte na možnost Kopírovat odkaz. Vyberte více souborů a klikněte na možnost Sdílet > Kopírovat odkaz. Zobrazí se dialogové okno Kopírovat odkaz na soubor.

Jak vytvořit URL odkaz?

Do textového editoru napište text, který má směrovat na daný soubor nebo URL. Označte text kurzorem myši (zvýrazněte ho). V nástrojové liště bloku TEXT klikněte na ikonu VLOŽIT/UPRAVIT ODKAZ. Otevře se nové okno VYTVOŘIT HYPERTEXTOVÝ ODKAZ. Jak vytvořit interaktivní PDF? Vyberte možnost Nástroje > Připravit formulář. Převede existující elektronický dokument (například Word, Excel nebo PDF) na interaktivní formulář PDF. Naskenuje papírový formulář a převede jej na interaktivní formulář PDF.

Lidé se také ptají, jak vytvořit z pdf knihu?

V Calibre si najděte „Convert Books“ a prostě na vstupu zadejte vaše PDF a na výstup si vyberte epub (nebo AZW pokud jde o Kindle čtečku). Podrobnosti třeba v nápovědě pod E-book conversion. Pak už si jenom hotovou e-knihu přeneste do čtečky. Google Docs umí uložit dokument v e-knižním EPUB formátu, nezapomeňte. Tak jak vytvořit knihu v pdf? Pokud chcete i vy obohatit vaše webové stránky online knihou, je na internetu k dispozici nástroj Flipsnack, který vám umožní vytvoření online. Práce s vytvářením je velice jednoduchá, kdy pouze připravíte zdrojová data což v tomto případě je soubor v PDF.

Jak udělat z PDF URL?

Vytvoření odkazu na soubor přílohy

  1. Otevřete PDF, který obsahuje přiložený soubor PDF.
  2. Přejděte do místa, kde chcete vytvořit odkaz.
  3. Vyberte Nástroje > Upravit PDF > Odkaz > Přidat nebo upravit a zvolte oblast pro odkaz.

By Katy

Jak vytvořit organizační strukturu firmy? :: Jak Zaheslovat soubor na Google disk?
Užitečné odkazy