Domovská stránka > J > Jak Mít Černobílou Fotku S Barevným Detailem Ps?

Jak mít černobílou fotku s barevným detailem PS?

Převod obrázku na černobílý pomocí vrstvy úprav Černobílý

Vyberte Okno > Úpravy. Klikněte na ikonu Černá a bílá ( ) na zobrazeném panelu Přizpůsobení. Zvolte Vrstva > Nová vrstva úprav > Černobílý.

Přečtěte si více

Jak upravit jen část fotky?

V Zoner Photo Studiu je několik výběrových nástrojů, které najdete v pravém panelu Editoru.

  1. K nástrojům výběru se dostanete v pravém panelu Editoru.
  2. Režimy výběru můžete zvolit kliknutím na příslušnou ikonu nebo použitím klávesové zkratky Shift, Ctrl a dalších – víc detailů níže.
Tak jak kolorovat černobílé fotografie? jak kolorovat černobílé

Nabarvěte vše potřebné
  1. duplikovat výchozí černobílou vrstvu,
  2. z jiné fotky nabrat do palety barvy,
  3. aplikovat Barevné tónování,
  4. vymaskovat.

Jak obarvit fotku?

Víte, že díky umělé inteligenci si i Vy můžete nyní na jedno kliknutí obarvit černobílou fotografii? Na stránce projekti deepai.org je možné fotku zdarma obarvit. Jak na černobílou fotku ve Photoshopu? 3. Převod do černobílé s nástrojem Černobílý Vrstvu úprav pro převod do černobílé i pro další níže popsané režimy můžete vložit přes menu Vrstva > Nová vrstva úprav > Černobílý, anebo z palety Přizpůsobení, pokud ji máte zobrazenou.

Jak udělat černobílou fotku s barevným detailem na mobilu?

Po importu ezColor převede barevnou fotografii na černobílou. Zde jsou dva nástroje. Jeden z nich je ořezání fotografie a druhý je automatické obarvení části fotografie. Stačí na část fotografie ťuknout prstem a aplikace obarví ty části, které jsou v podobné barvě. Jak dát fotku do negativů? K tomu využijte Zoner Photo Studio. Použijte funkci Efekty > Negativ. Poté už jenom fotografie dolaďte jako jakýkoliv jiný snímek. V ZPS udělejte z negativu znovu „negativ“ pomocí efektu Negativ a výslednou fotografii máte hotovou.

Jak upravit nekvalitni fotku?



Snížit ji můžou například:

  1. optické parametry objektivu,
  2. zamlžení nebo nečistoty na čočkách objektivu,
  3. pohybové rozmazání
  4. nebo špatné zaostření.
Jak upravit naskenovanou fotku? Očistěte fotky i skener

Na odstranění nečistot a prachu z povrchu fotografií použijte ofukovací balonek. Zbývající nečistoty můžete také oprášit měkkým štětečkem nebo setřít jemným bavlněným hadříkem. Používá se také na čištění optiky a negativů.

Tak jak obarvit část fotky?

Potlačení všech barev kromě jedné

Další variantou selektivního odbarvení může být případ, kdy na fotce zůstane jenom jedna barva. Stačí stáhnout většinu posuvníků v oddílu Sytost v Barevných korekcích na nulu a některé nechat. V tomto případě to funguje jen u zelené, protože červenou barvu jetele najdeme i v pleti.

By Freed Liston

Jak kolorovat fotografií? :: Jak udělat podtržení ve Wordu?
Užitečné odkazy