Domovská stránka > J > Jak Nastavit Zápatí?

Jak nastavit zápatí?

Vytvoření zápatí

Na kartě Vložení zvolíme tentokrát nabídku Zápatí. Opět jsou zde předdefinovaná zápatí. Nabídka, co vložit do textových polí zápatí, je analogická se záhlavím. Obvykle se vkládá číslo stránky.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak vložit text do zápatí?

Pokud chceme vytvořit zápatí, přejdeme do oblasti zápatí kliknutím na tlačítko Přepnout editaci záhlaví/zápatí na panelu nástrojů Záhlaví a zápatí. Potom opět vložíme do vyznačené oblasti text, pole nebo grafiku. Jak udělat jiné zápatí na každé stránce? Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK.

Jak posunout zápatí?

Centrum pro záhlaví a zápatí

Ve výchozím nastavení záhlaví nebo zápatí se zobrazí na levé straně tištěného formuláře. Zarovnání textu v záhlaví nebo zápatí, uzavřete proměnnou a b.
Jak se dělají poznámky pod čarou ve Wordu? Přidání poznámky pod čarou

  1. Klikněte na místo, kam chcete přidat poznámku pod čarou.
  2. Klikněte na Reference > Vložit poznámku pod čarou. Word vloží do textu značku odkazu a přidá značku poznámky pod čarou do dolní části stránky.
  3. Zadejte text poznámky pod čarou.

Když to vezmeme v úvahu, jak upravit zahlavi?

Poklikejte na záhlaví nebo zápatí, které chcete upravit, nebo vyberte Záhlaví nebo zápatía pak vyberte Upravit záhlaví nebo Upravit zápatí. Jak mít zápatí jen na jedné stránce? Změna nebo odstranění záhlaví nebo zápatí na jedné stránce

  1. Poklikejte na oblast záhlaví nebo zápatí první stránky.
  2. Zkontrolujte, jestli je vybraná jiná první stránka. Pokud ne:
  3. Přidejte nový obsah do záhlaví nebo zápatí.
  4. Klikněte na Zavřít záhlaví a zápatí nebo ho zavřete stisknutím klávesy Esc.

Podle toho, jak upravit zápatí v powerpointu?

Nahoře v podokně miniatur klikněte na předlohu snímků, kterou chcete změnit. V předloze snímků zvýrazněte libovolné prvky zápatí (třeba datum, text zápatí nebo číslo snímku) a pak na kartě Domů zvolte ve skupinách Písmo a Odstavec požadované písmo. Jak vlozit obrázek do záhlaví? Přidání obrázků do záhlaví nebo zápatí

  1. Přejděte na Vložení > Záhlaví nebo Zápatí > Prázdné (nebo jednoduchá šablona).
  2. Poklikejte na [Sem zadejte text] v oblasti záhlaví nebo zápatí.
  3. Zvolte Obrázky nebo Online obrázky a vyberte požadovaný obrázek.

Jak se dělá obsah ve Wordu?

Kliknutím označte místo, kam chcete vložit obsah (obvykle na začátek dokumentu). Klikněte na Odkazy > Obsah a potom v seznamu vyberte styl Automatický obsah. Poznámka: Pokud použijete styl Ruční obsah, Word nebude pomocí nadpisů vytvářet obsah a nebude ho automaticky aktualizovat.

By Codie

Jak vytvořit zástupce programu? :: Kde je lišta záložek na chromu?
Užitečné odkazy