Domovská stránka > J > Jak Dostat Text Z Obrázku?

Jak dostat text z obrázku?

Extrahování textu z jednoho obrázku

  1. Klikněte na obrázek pravým tlačítkem myši a pak klikněte na Kopírovat text z obrázku.
  2. Klikněte na místo, kam chcete zkopírovaný text vložit, a stiskněte Ctrl+V.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak vložit do pdf přílohu?

K přidání, odstranění nebo prohlížení příloh se používá panel Přílohy.

  1. Vyberte Nástroje > Upravit PDF > Více > Připojit soubor.
  2. V dialogovém okně Přidat soubory vyberte soubor, který chcete přiložit, a klikněte na tlačítko Otevřít.
Jak převést soubor PDF do Excelu? 1. Pokud chcete exportovat soubor PDF z Acrobatu do Excelu, pak ze všeho nejdříve otevřete soubor ve formátu PDF v programu Adobe Acrobat Pro DC. 2. V programu Adobe Acrobat Pro DC následně klepněte do nabídky File > Export To > Spreadsheet > Microsoft Excel Workbook.

Jak vložit přílohu do Wordu?

Vložení dokumentu

  1. Klikněte nebo klepněte na místo, kam chcete vložit obsah existujícího dokumentu.
  2. Přejděte na Vložení a vyberte šipku vedle položky Objekt .
  3. Vyberte Text ze souboru.
  4. Vyhledejte soubor, který chcete, a poklikejte na něj.
Jak dostat psany text do Wordu? Základem digitalizace ručně psaného textu do podoby, kterou lze upravovat v textovém editoru, je naskenování předlohy. K samotnému převodu se využívá již zmíněná IWR, která vychází ze starší technologie optického rozpoznávání znaků (Optical Character Recognition - OCR).

Jak vložit naskenovaný soubor do Wordu?

Spusťte Microsoft Word. Na kartě Soubor klikněte na Nový. Poklikejte na Prázdný dokument. Stisknutím kombinace kláves CTRL+V vložte obsah naskenovaného dokumentu do nového souboru. Můžete se také zeptat, jak převést naskenovaný dokument? Je možné naskenovat dokument a obsažený text převést na data, která můžete upravit v textovém editoru. Tento proces se nazývá OCR (Optical Character Recognition - optické rozpoznávání textu). Chcete-li funkci OCR použít, musíte mít aplikaci podporující tuto funkci, například aplikaci ABBYY FineReader.

Jak vytisknout Zaheslovane PDF?

Klepněte na soubor PDF, který chcete vytisknout s tím, že jej zvýrazníte a poté klepněte na [OK]. Otevře se dialogové okno [Vlastnosti přímého tisku PDF]. Do okna [Heslo pro PDF:] vpravo dole v dialogovém okně zadejte heslo pro soubor PDF, který chcete vytisknout, a poté klepněte na [OK]. je vytištěn. Jak dešifrovat PDF? PDF Cracker je aplikace, která poslouží každému, který chce odstranit hesla ze zabezpečených PDF dokumentů. Po dešifrování PDF dokumentu můžete tento dokument upravovat nebo tisknout. Soubor lze otevřít v jakémkoli PDF prohlížeči. Podporovány jsou všechny verze programu Adobe Acrobat.

Tak jak odemknout zamčené soubory?

Odemknutí zamčeného dokumentu

Pokud znáte heslo pro zrušení zámku dokumentu nebo jste ověřeným vlastníkem dokumentu, postupujte takto: Na kartě Revize klikněte ve skupině Zámek na Omezit úpravy. V podokně úloh Omezit formátování a úpravy klikněte na Odemknout.

By Nahum

Jak zrychlit video zdarma? :: Jak upravit PDF ve Wordu?
Užitečné odkazy