Domovská stránka > J > Jak Vymazat Cache Windows?

Jak vymazat cache Windows?

Otevřete nabídku Start a zadejte cmd otevřete příkazový řádek. Chcete-li použít práva správce, vyberte možnost Spustit jako správce. 2. Nyní zadejte ipconfig / flushDNS a stiskněte klávesu Enter.

Přečtěte si více

Co to je mezipaměť?

Dočasné úložiště dat nashromážděných internetovým prohlížečem při procházení webu, včetně prvků z webových stránek, které často navštěvujete. Mezipaměť obsahuje nejrůznější data jako například hesla nebo odpovědi, které jste zadali do online formulářů. Data uložená v mezipaměti můžete kdykoli smazat. Jak vymazat data aplikaci? To provedete následovně:

  1. Vstupte do systémového nastavení.
  2. Otevřete sekci Aplikace.
  3. Zvolte požadovaný program.
  4. Přejděte do sekce Úložiště.
  5. Klepněte na tlačítko Vymazat mezipaměť.

Můžete se také zeptat, jak vyčistit cache?

V prohlížeči Google Chrome klikněte v pravém horním rohu na tři tečky nad sebou, najeďte kurzorem na volbu Další nástroje a poté na Vymazat údaje o prohlížení. Zaškrtněte volbu Obrázky a soubory v mezipaměti. Nezapomeňte vybrat v horní části v rozevírací roletce Zlikvidovat následující položky možnost Od počátku věků. Pokud jde o to, jak vymazat data v mezipaměti? V aplikaci Chrome

  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností .
  3. Klepněte na Historie.
  4. V horní části vyberte časové období.
  5. Zaškrtněte políčka u možností „Soubory cookie a data webových stránek“ a „Obrázky a soubory v mezipaměti“.
  6. Klepněte na Vymazat data.

Podle toho, co jsou soubory optimalizace doručení?

Optimalizace doručení nemá přístup k vašim osobním souborům nebo složkám a nemění žádné soubory na vašem počítači. Optimalizace doručení stahuje stejné aktualizace a aplikace, které můžete získat přes službu Windows Update a Microsoft Store, a používá přitom stejná bezpečnostní opatření. Pokud jde o to, jak vymazat cache iphone? Naštěstí smazání není vůbec nic složitého, stačí postupovat následovně:

  1. Prvně se na vašem iPhonu přesuňte do Nastavení.
  2. Jakmile tak učiníte, tak níže rozklikněte kolonku Safari.
  3. Zde sjeďte níže a klepněte na Smazat historii a data stránek.
  4. Následně akci potvrďte klepnutím na Smazat historii a data.

Co je mezipaměť aplikaci?

Mezipaměť nebo-li Cache

Stručně řečeno jde o vyhrazený úložný prostor, který ukládá dočasná data. Ta slouží především k tomu, aby se aplikace, prohlížeče a weby mohly rychleji načítat a umožnily uživateli rychlejší a plynulejší prostředí.
Jak vymazat mezipaměť Aplikace? Přejděte na Nastavení > Aplikace a oznámení > Všechny aplikace . Vyberte aplikaci ze seznamu, poté > Úložiště > Vymazat mezipaměť .

Podle toho, co lze odstranit z androidu?

Paměť lze promazat v Androidu v části »Stav paměti RAM«. Zde mnoho výrobců poskytuje řešení doslova na jedno kliknutí. Například ve »Správci paměti RAM« je vidět, kolik běží aktivních aplikací a jaký se stav paměti. Pomocí vestavěného čističe mezipaměti pak můžete vymazat všechny neaktivní procesy.

By Fanchon Mahaffy

Jak vymazat mezipaměť Aplikace? :: Jak vymazat historii z historie?
Užitečné odkazy