Domovská stránka > C > Co Je Soubor Cache?

Co je soubor cache?

Cache (výslovnost: [kæʃ]IPA, počeštěle [keš]IPA, též mezipaměť) je v informatice označení pro hardwarovou nebo softwarovou součást počítače, která uchovává data a tím následující přístup k těmto datům může být rychlejší.

Přečtěte si více

Jak vymazat mezipaměť RAM?

Vymazání mezipaměti Optimalizace doručení

  1. Vyberte vyhledávací pole na hlavním panelu a pak napište vyčištění disku. Ze seznamu výsledků zvolte aplikaci Vyčištění disku.
  2. Na kartě Vyčištění disku zaškrtněte políčko Soubory Optimalizace doručení.
  3. Vyberte OK. V zobrazeném dialogovém okně zvolte Odstranit soubory.
Co jsou data v paměti? Data jsou v informatice údaje zaznamenané v digitální (číselné) podobě určené k počítačovému zpracování. Data (např. číslo, text, obrázek, zvuk) jsou zapsána (kódována) v podobě posloupností čísel (bajtů) a uložena např. v operační paměti počítače nebo na záznamovém médiu (pevný disk, CD, paměťová karta apod.).

Jak vymazat mezipaměť Instagram?

Jak smazat cache Instagramu

  1. Otevřeme aplikaci Nastavení
  2. V nastavení přejdeme do Obecných.
  3. Zde rozklikneme kolonku Úložiště: iPhone (iPad) a chvíli počkáme, než se načte využití úložiště
  4. Sjedeme níže a rozklikneme aplikaci Instagram.
  5. Nyní tapneme na možnost Smazat aplikaci.
Jak vyčistit vyrovnávací paměť? Vymazání celé vyrovnávací paměti
  1. Použijte možnost Vymazat všechny soubory z místní vyrovnávací paměti v nabídce Úpravy > Vyrovnávací paměť > Předvolby.
  2. V dialogovém okně Spravovat vyrovnávací paměť vyberte možnost Vyčistit vyrovnávací paměť > Vymazat všechny soubory z místní vyrovnávací paměti.

Jak smazat cache EDGE?

Otevřete aplikaci Microsoft Edge a vyberte Nastavení a další možnosti > Nastavení > Ochrana osobních údajů, vyhledávání a služby. V části Vymazat údaje o procházení vyberte Zvolit položky k vymazání. V části Časový rozsah zvolte časové období. Vyberte Soubory cookie a další data webu a pak vyberte Vymazat. Když to vezmeme v úvahu, co zabírá paměť v telefonu? Na tuto paměť se ukládají filmy, písničky, fotografie, aplikace či další systémová data, která lze ve většině případů kdykoliv vymazat. Ukládá se zde i samotný operační systém, což je nutné brát v potaz při koupi mobilního telefonu bez slotu na paměťovou kartu.

Můžete se také zeptat, jak kompletně vymazat android?

Jak smazat data z telefonu s Androidem

  1. Data, která budete ještě potřebovat, si zálohujte.
  2. Poté jděte do Nastavení do složky Zabezpečení.
  3. Zvolte volbu Zašifrovat telefon.
  4. Opět jděte do Nastavení, tentokrát do složky Zálohování a obnovení dat.
  5. Zvolte volbu Obnovení továrních dat.
  6. Paměť zaplňte bezpečným obsahem.
Můžete se také zeptat, jak vymazat všechna data z telefonu? U zálohování a obnovy dat nalezneme Obnovení továrních dat – po odkliknutí si pozorně přečtěte, zda opravdu mažete všechna data. Potvrďte volbu a dopřejte smartphonu nebo tabletu několik minut, během kterých bude mazat data a restartuje se.

Když to vezmeme v úvahu, jak uvolnit místo v xiaomi?

Co pro to musíte udělat? Vstupte do systémového nastavení, otevřete sekci Aplikace, zvolte požadovaný program, kterému chcete „ulevit“, přejděte do sekce Úložiště a klepněte na tlačítko Vymazat mezipaměť.

By Ethel Vergara

Co je to cache paměť? :: Co se stane když vymažu mezipaměť?
Užitečné odkazy