Domovská stránka > J > Jak Odstranit Staré Aktualizace Windows 7?

Jak odstranit staré aktualizace Windows 7?

Na kartě Vyčištění disku vyberte Vyčištění systému Windows Update a klepněte na tlačítko OK. Poznámka: Ve výchozím nastavení je již vybrána možnost Vyčištění systému Windows Update . Jakmile se zobrazí dialogové okno, klepněte na tlačítko Odstranit soubory.

Přečtěte si více

Jak vymazat staré aktualizace?

Vyberte Systém > Úložiště > Tento počítač a potom v seznamu přejděte dolů a zvolte Dočasné soubory. V části Odebrat dočasné soubory zaškrtněte políčko Předchozí verze Windows a potom vyberte Odebrat soubory. Jak vymazat aktualizace Windows? Klikněte na tlačítko Start a vyberte možnost Nastavení. Klikněte na možnost Aktualizace a zabezpečení. Klikněte na odkaz Zobrazit historii aktualizací na pravé straně stránky. Klikněte na odkaz Odinstalovat aktualizace v levém horním rohu otevřeného okna Zobrazit historii aktualizací.

Kde jsou uloženy aktualizace Windows 7?

Jsou ve WINDOWS\SoftwareDistribution\Download ale upozorňuji, že jsou už v rozbaleném stavu, takže pokud je chceš aplikovat na jiný počítač, je výhodnější je stáhnout jiným způsobem. Jak vyčistit počítač Windows 7? Systém Windows 7 si při svém provozu ukládá řadu dat do souborů ve složkách. Data v nich časem narůstají, což může za zpomalení systému. Proto Microsoft vymyslel nástroj Vyčištění disku. Klikneme na Start a do řádku Prohledat programy a soubory zadáme vyčištění disku.

Také, jak smazat nepotřebná data systému?

Odstranění dočasných souborů:

  1. Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte vyčištění disku a v seznamu výsledků pak vyberte Vyčištění disku.
  2. Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a pak vyberte OK.
  3. V části Soubory, které budou odstraněny vyberte typy souborů, které chcete odstranit.
  4. Vyberte OK.
Jak odstranit operační systém? Otevře se okno „Konfigurace systému“, ve kterém musíte otevřít záložku „Stáhnout“. Zde je seznam nainstalovaných operačních systémů v počítači. Vyberte operační systém, který chcete ze spouštění odstranit, a poté klikněte na tlačítko „Odstranit“.

Jak si odinstalovat Windows 10?

Operační systém Windows 10

Do vyhledávací lišty ve Windows zadejte [Obnovit toto PC] ①, poté klikněte na [Otevřít]②. 3. Vyberte [Odstranit vše]④.
Když to vezmeme v úvahu, jak se zbavit upgrade na windows 10? Pro přechod z Windows 10 ke starší verzi operačního systému rozklikneme nabídku „Start“, kde zvolíme možnost „Nastavení“. V menu nastavení systému zvolíme „Aktualizace a zabezpečení“ a následně vlevo klikneme na „Obnovení“.

Jak vymazat aktualizací?

Existuje další možnost. Přejděte do sekce s aplikacemi. Vyberte aplikaci a poté klikněte na Odinstalovat aktualizace. Potvrďte odstranění aktualizací.

By Jozef

Jak trvalé vypnout aktualizace Windows 10? :: Jak se zbavit Yahoo Search?
Užitečné odkazy