Domovská stránka > J > Jak Najit Stare Zprávy Na Whatsapp?

Jak najit Stare zprávy na WhatsApp?

Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.

Přečtěte si více

Jak obnovit data na WhatsApp?

Otevřete aplikaci WhatsApp, přihlaste se k původnímu účtu a ověřte své telefonní číslo podle pokynů. Krok 4. Když se objeví dialogové okno a zeptá se, zda chcete obnovit aplikaci WhatsApp z Disku Google na systém Android, měli byste klepnutím na tlačítko Obnovit spustit proces. Když to vezmeme v úvahu, jak precist smazane zprávy na whatsapp? Chcete -li si smazanou zprávu WhatsApp přečíst, otevřete oznámení a klepněte na kartu „ZJIŠTĚNO“. Odtud můžete smazanou zprávu přečíst i poté, co ji odstranil odesílatel.

Jak přeinstalovat WhatsApp?

WhatsApp je možné používat přímo na vašem počítači, a to i bez internetového prohlížeče. Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp. Podle toho, jak prenest data z whatsapp? Celý proces je poměrně triviální a poradí si s ním každý. Nejprve je nutné software iTransor for WhatsApp nainstalovat na váš počítač či Mac, ke kterému následně připojíte daná zařízení, respektive telefon s Androidem a nový iPhone. Aplikace po spuštění dokáže následně sama detekovat daná zařízení.

Jak obnovit Smazane fotky z WhatsApp?

Obnovte smazané fotografie z WhatsApp na Androidu

  1. Hledejte ve fotogalerii.
  2. Prohledejte Fotky Google nebo jiné služby cloudového úložiště
  3. Obnovte zálohu.
  4. Hledat v galerii.
  5. Vyhledejte odstraněné položky.
  6. Hledejte na iCloudu, ve Fotkách Google nebo v úložištích.
  7. Prohledejte svůj počítač
  8. Obnovte zálohu WhatsApp.
Kde najdu Zalohovany WhatsApp? Otevřete WhatsApp > klepněte na Více možností > Nastavení > Chaty > Záloha chatů > ZÁLOHOVAT.

Jak smazat zalohu WhatsApp?

Chcete-li zálohy odstranit:

  1. Spusťte správce souborů.
  2. Klepněte na složku WhatsApp. Zobrazí se vám seznam všech podsložek aplikace WhatsApp.
  3. Klepněte na soubor Databases a přidržte jej.
  4. Zvolte možnost Odstranit.
A další otázka, jak obnovit odstraněné zprávy z whatsapp? Metoda 3 – Obnovení smazaných zpráv WhatsApp přes zálohu iCloud
  1. Zkontrolujte si, zda vůbec WhatsApp na iCloud zálohujete.
  2. Zkontrolujte, že jste přihlášeni k Apple ID, se kterým je provázán iCloud, na který jste zálohovali.
  3. Odinstalujte WhatsApp.
  4. Otevřete App Store na iPhone a znovu nainstalujte WhatsApp.

Také, jak obnovit smazanou konverzaci?

První využití pro upozorňující e-maily od Facebooku. Dalším možným řešením problému, jak obnovit zprávy na Facebooku, je podívat se do e-mailu, který máte připojený k vašemu facebookovému účtu. Pokud máte zapnuté zasílání všech upozornění, v e-mailové schránce můžete najít kopie smazaných zpráv.

By Cassady Keomuangtai

Jak ziskat WhatsApp? :: Jak Zalohovat prohlížeč?
Užitečné odkazy