Domovská stránka > J > Jak Udělat Konec Oddílu Ve Wordu?

Jak udělat konec oddílu ve Wordu?

Vložit konec oddílu

  1. Vyberte, kde má nový oddíl začít.
  2. Přejděte na Rozložení > koncea pak zvolte typ konce oddílu, který chcete. Další stránka Začne nový oddíl na následující stránce. Spojité Začne nový oddíl na stejné stránce. Tento konec oddílu je užitečný hlavně u dokumentů, které mají sloupce.

Přečtěte si více

Jak udělat fotku Pruhlednou?

Průhledná oblast se dá vytvořit ve většině obrázků. Vyberte obrázek, ve kterém chcete vytvořit průhledné oblasti. Klikněte na Nástroje obrázku > Přebarvit > Nastavit průhlednou barvu. V obrázku klikněte na barvu, která má být průhledná. Podle toho, jak udělat obrázek transparentní? Klikněte na obrázek, ve kterém chcete vytvořit průhledné oblasti. V části Nástroje obrázku klikněte na kartě Formát ve skupině Upravit na Přebarvit. Klikněte na Nastavit průhlednou barvu a potom klikněte na barvu v obrázku, kterou chcete nastavit jako průhlednou.

Jak zesvětlit obrázek ve Wordu?

Word nabízí jednoduchou možnost, jak nastavit určitou barvu jako průhlednou a tím ji udělat neviditelnou. Klikněte levým tlačítkem myši na vložený obrázek. Objeví se panel nástrojů „Obrázek“. Pokud ne, klikněte pravým tlačítkem myši na některý ze zobrazených panelů nástrojů a vyberte položku Obrázek. Může se také zeptat, jak zakroužkovat text ve wordu? Výběr textu zakroužkováním

Nakreslete kruh kolem textu, který chcete vybrat. Můžete vybrat slova, věty nebo odstavce. Teď můžete použít formátování, například barvu písma, tučné písmo nebo kurzívu.

Jak se ve Wordu udělat text do oblouku?

Nakreslete ovál nebo kruh

Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na tlačítko Obrazce. Klikněte na místo, kde má kruh začínat. Kruh z obrazce uděláte tak, že při tažení myší stisknete a podržíte klávesu Shift.
Jak udělat černou stránku ve Wordu? Přejděte na Návrh > barva stránky. V části Barvy motivu nebo Standardní barvy zvolte požadovanou barvu.

Můžete se také zeptat, jak zrušit formátování textu ve wordu?

Vymazání formátování z textu

Vyberte text, kterému chcete vrátit jeho výchozí formátování. V Word: V nabídce Úpravy klikněte na Vymazat a pak vyberte Vymazat formátování.
Pokud jde o to, jak zvyraznit text ve wordu? Zvýraznění textu

  1. Vyberte text, který chcete zvýraznit.
  2. Na kartě Domů vyberte šipku vedle tlačítka Barva zvýraznění textu .
  3. Zvolte barvu. Vybraný text se zvýrazní barvou, kterou jste vybrali.

Jak dát dva obrázky vedle sebe Word?

Podržte klávesu Shift, klikněte na objekty, které chcete zarovnat, a potom klikněte na kartu Formát obrazce. Klikněte na Uspořádat > zarovnat > zarovnat vybrané objekty. Ve výchozím nastavení je zaškrtnuté. Vyberte v dokumentu nejméně dva objekty.

By Sallyanne Montag

Jak přehrát DVD do počítače? :: Jak vytvořit textový soubor?
Užitečné odkazy