Domovská stránka > J > Jak Udělat Přílohu Ve Wordu?

Jak udělat přílohu ve Wordu?

Ve skupinovém rámečku ovládací prvky klikněte na Soubor jako příloha. V dialogovém okně Soubor jako příloha – vazba vyberte pole, ve kterém chcete uložit přílohu datového souboru a klikněte na OK.

Přečtěte si více

Jak vložit soubor do těla emailu?

Připojení souboru ke zprávě

  1. V nabídce Soubor klikněte na Nový a potom klikněte na Poštovní zpráva.
  2. Na kartě Zpráva ve skupině Zahrnout klikněte na Připojit soubor.
  3. V dialogovém okně Vložit soubor vyhledejte a zvolte soubor, který chcete připojit, a potom klikněte na Vložit.
Také, jak psát shrnutí? Snažte se psát stručně.

Obecným pravidlem je, že byste měli napsat jeden odstavec o každém hlavním bodu a celková délka shrnutí by neměla přesahovat 500-1000 slov (u většiny akademických článků). U většiny žurnálových shrnutí budete muset napsat několik krátkých odstavců, z nichž každý shrne konkrétní část článku.

Jak naformátovat Bakalářku?

Pro správné formátování Vaší písemné práce (bakalářské, diplomové, disertační, absolventské či jiné práce) je třeba mít zkušenost s textovým editorem, resp. procesorem a mít i určitou úroveň znalostí typografických pravidel. Písemnou práci lze rozdělit na dvě části – obsahovou a formální. Jak napsat souhrn bakalářské práce? Nedoporučuje se používat delší, složitá souvětí. U bakalářské práce by mělo stačit cca 150 až 300 slov, u rozsáhlejších prací (např. diplomových prací) a publikací je to minimálně dvakrát až třikrát více, tedy cca 300 až 450 slov. Resumé patří na závěr celé práce už jen proto, že se jedná o shrnutí.

Co může být v příloze závěrečné práce?

Přílohami mohou být jakékoli materiály, které mají přímou souvislost s vlastní prací. Zpravidla jde o větší obrázky, tabulky, grafy nebo protokoly z výzkumu. Pro rozhodnutí, zda např. tabulku zařadit do textu nebo do přílohy by měla sloužit tato otázka: Nakolik je tato tabulka (graf, obrázek...) Kam umístit seznam zkratek? Za obsahem je umístěn seznam zkratek a symbolů, v němž musí být uvedeny všechny zkratky použité v práci a všechny symboly použitých jednotek, které se v práci vyskytují.

Co řadíme mezi přílohy?

Druhy příloh

  • brambory. hranolky. bramborová kaše.
  • Obilniny. rýže. kroupy, bulgur, oves (kaše), kukuřice, quinoa, kuskus, jáhly. knedlík (houskový, bramborový, noky) těstoviny. pečivo.
  • luštěniny (např. čočka, hrách, fazole, sója)
  • zelenina.
  • houby.
Jak správně číslovat stránky? Nastavit číslování stránek lze v záložce „Vložení“ → „Číslo stránky“ → „Dolní okraj stránky“ → „Č. ve formátu prostého textu 2“ (viz následující obrázek). Aby bylo možné začít s viditelným číslováním např. od páté stránky, je potřeba za konec textu čtvrté stránky vložit „Konec oddílu na další stránce“.

Jak nastavit číslování stránek?

Nastavit číslování stránek lze v záložce „Vložení“ → „Číslo stránky“ → „Dolní okraj stránky“ → „Č. ve formátu prostého textu 2“ (viz následující obrázek). Aby bylo možné začít s viditelným číslováním např. od páté stránky, je potřeba za konec textu čtvrté stránky vložit „Konec oddílu na další stránce“.

By Ajit

Jak se dělá číslování stránek ve Wordu? :: Jak označení příloh v diplomové práci?
Užitečné odkazy