Domovská stránka > J > Jaký Je Rozdíl Mezi Mp3 A M4A?

Jaký je rozdíl mezi MP3 a M4A?

Velikost souboru: velikost souboru a kvalita přímo souvisí s bitrate. Když se zvyšuje bitrate, kvalita zvuku se také zvýší, a stejně tak i velikost souboru. Například, aby se dosáhlo stejné kvality, MP3 musí být kódovány kolem 192 kb, zatímco písni M4A stačí 128 kb, což znamená, že má menší velikost souboru.

Přečtěte si více

Jak zmensit zvukový soubor?

MP3Resizer je nástroj navržený pro redukci velikosti hudebních MP3 souborů pro účely poslechu na přenosných zařízeních (mobilní telefony, MP3 přehrávače, Pocket PC apod.). MP3Resizer umí zmenšit velikost hudebních souborů až několika násobně a to při relativně nízké ztrátě kvality zvuku. Tak co bylo před mp3? Bezprostřední předchůdcem na trhu před digitálním audio přehrávačem byl přenosný CD přehrávač, nebo „přenosné audio zařízení“. Kane Kramer navrhl jeden z prvních digitálních audio přehrávačů a nazval ho IXI.

Co znamená zkratka MP3?

Význam: Music Protocol 3 - Způsob uložení zvukových souborů. Výsledný formát má malou velikost při relativně vysoké kvalitě. Tento formát je založen na ztrátové kompresi a využívá algoritmus ze skupiny MPEG (Motion Picture Experts Group). Kdy vznikl formát MP3? První verze standardu MP3 byla publikována v roce 1993 pod názvem MPEG-1 Audio Layer III. Vylepšená verze kodeku označená MPEG-2 Audio Layer III byla veřejnosti představena v roce 1995.

Co znamená M4A?

M4A souborů jsou běžně známé jako MPEG-4 zvukové soubory, a tyto . m4a soubory obsahují digitální audio data, která byla realizována s kompresním standardem, AAC a poradna (Apple Lossless Audio Codec) specifikací. Můžete se také zeptat, co to je m4a? M4A je přípona používaná k reprezentaci komprimovaného zvukového souboru v kontejneru Zvuková vrstva MPEG-4. Tyto soubory jsou bezztrátové formáty, které obsahují digitální zvuková data, která byla implementována pomocí kompresních standardů AAC nebo ALAC, které výrazně snižuje velikost souboru.

Jak komprimovat audio?

FoneLab Video Converter Ultimate je všestranný kompresor MP3 ke snížení velikosti souborů MP3 s různými parametry. Také vám umožní vylepšit video a kvalitu. Komprimujte MP3 v původní kvalitě pomocí kodeku, datového toku, vzorkovací frekvence atd. Vylepšete zvukový kanál a titulky pro zmenšení audio / video souborů. Jak zmenšit velikost nahrávky? Chcete-li zmenšit soubor MP4 bez ztráty kvality, můžete použít FoneLab Video Converter Ultimate. To je konečný video kompresor, Video Converter a video editor. Ke komprimaci videí MP4 můžete získat mnoho nástrojů pro úpravy videa.

Můžete se také zeptat, jak zmenšit velikost souboru wav?

Vyhledejte sekci Nastavení zvuku a snižte hodnotu Bitrate pomocí software pro převod bitrate a vzorkovací frekvence. Tím se velikost souboru WAV dále zmenší. Pokud jste připraveni, klikněte na tlačítko Převést vše v pravém dolním rohu a okamžitě začněte komprimovat soubory WAV.

By Clevie Estrado

Co je to hudební nosič? :: Jak je to s rozlišení fotek?
Užitečné odkazy