Domovská stránka > K > Kam Vytridit Cd?

Kam Vytridit CD?

A jo, cédéčko se dá vyhodit do směsného odpadu, ale zkuste to vydržet, odložit ho k jinému odpadu určenému pro směsný dvůr a zavézt tam pak všecko naráz. Věřte mi, vaše oblíbený CD Britney Spears nebo Bon Jovi si důstojný pohřeb a další zpracování zaslouží.

Přečtěte si více

V jakém formátu je hudba na CD?

Většina vypalovacího softwaru vytváří zvuková CD ze souborů WAV, proto musíme komprimované soubory do tohoto formátu nejprve převést čili dekódovat. Co je to harddisk HDD? HDD jsou tradiční disky, které data ukládají na rotující plotny pomocí magnetické indukce. Jejich největší výhodou je nízká cena oproti SSD, jsou ale výrazně pomalejší. V moderních sestavách hájí svoje osazení na pozici úložiště pro data nebo málo používané programy.

Můžete se také zeptat, co je to stopa na disku?

Stopy disku (tracks): počet stop na každé aktivní ploše disku. Stopy disku bývají číslovány od nuly, přičemž číslo nula má vnější stopa disku. Cylindry disku (cylindry):počet cylindrů pevného disku. Kolik hodin vydrží pevný disk? Zapnuto hodin - Toto je jen informativní hodnota, kolik hodin už má disk "naběháno". U hodnot řekněme do 10 000 hodin bych asi byl v klidu, to dnes disky vydrží naprosto v pohodě. Od nějakých 15 000 až 20 000 hodin bych už stav disku jednou za čas zkontroloval.

Co se dá vyrobit ze starých CD?

Ze starých nosičů dat lze vyrobit podtácky, nástěnné hodiny (tady a tady), lapač snů, vzkazovník (tady a tady), náušnice (tady a tady) a jiné šperky (a tady a tady) nebo svícny. V podstatě cokoliv, co vám fantazie dovolí (tady). Kdo vynalezl DVD? DVD/Vynálezci

Může se také zeptat, co je cd ram?

DVD-RAM (DVD–Random Access Memory) je digitální optický datový nosič. Je to jeden z typů DVD disku. DVD-RAM je libovolně přepisovatelné médium (lze přepsat 100 000krát u třírychlostních a 10 000krát u pětirychlostních) a dá se s ním pracovat stejným způsobem jako s pevným diskem. Také, co je to optický disk? Optický disk je paměťové médium diskového tvaru, které k záznamu nebo adresaci používá světelný paprsek laseru.

A další otázka, co je to blu ray prehravac?

Blu-ray přehrávač funguje podobně jako klasický DVD přehrávač. Používá však modernější modrý laser, který dokáže přečíst mnohem hustěji zapsaná data. Právě díky tomu se na Blu-ray disky, přestože jsou k nerozeznání od DVD, vejde až pětkrát více informací. Konkrétně až 25 GB dat na jednu vrstvu.

By Cohen

Jak Modovat GTA 5? :: Jak vypnout swap?
Užitečné odkazy