Domovská stránka > K > Kam Uložit Fotky V Plné Kvalitě?

Kam uložit fotky v plné kvalitě?

Existuje mnoho služeb na sdílení fotografií, mezi ty nejznámější patří například Flickr, Fotky Google, Facebook nebo Instagram, z českých služeb můžete využít třeba Zoneramu, ambicióznější fotografové pak třeba galerii na FotoAparat.cz.

Přečtěte si více

Kam ulozit fotky z počítače?

Zálohování a synchronizace je služba, která vám automaticky ukládá fotky a videa do účtu Google. Tyto fotky a videa pak budou přístupné ze všech zařízení, na nichž jste k účtu přihlášeni. Nikdy nepřijdete o žádnou vzpomínku: Všechny fotky pořízené na zařízení, kde máte zapnuté zálohování, se vám uloží do účtu Google. Kde uchovávat fotky? Na rozdíl od sociálních sítí jako Facebook nebo Instagram nesnižují rozlišení a velikost fotek, umožňují jejich uchování v původním stavu.

  1. Dropbox.
  2. Nikon Image Space.
  3. Flickr.
  4. Google+
  5. Microsoft OneDrive.
  6. Picturelife.
  7. Rajče.

Na co nejlépe zálohovat?

Zálohování dat na cloudové úložiště

Mezi nejpoužívanější patří Google Drive, Microsoft OneDrive a Dropbox. Zde je možné zdarma nahrát 2 až 7 GB, s vyšším objemem dat jsou pak služby zpoplatněné. Výhodou je snadná dostupnost, ať už se ke svému účtu připojíte odkudkoliv.
Můžete se také zeptat, jak se zálohuje? Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Ovládací panely > Systém a údržba > Zálohování a obnovení. Zvolte Vybrat jinou zálohu pro obnovení souborů a postupujte podle pokynů průvodce.

Kde Zalohovat fotky zdarma?

Nabízí se totiž aplikace Zonerama, která zálohuje vaše fotografie v původní kvalitě bez jakékoliv komprese a nabízí ničím neomezený prostor. Přehledně funguje například v prohlížeči na počítači a lze ji dostat také například do telefonu s Androidem. Kam Zalohovat fotky z telefonu? Z hlediska zálohování fotek je náš tip používat toto médium až jako např. třetí či čtvrtou alternativu – po pevném disku, cloudu a USB flash disku.

Jak sdílet fotku bez ztráty kvality?

Stejně můžete využít iCloud od Apple, Drive od Google, OneDrive od MS, Amazon Cloud apod. Nahrajete fotku, pak ji sdílíte. Výhoda cloudu nebo online galerie oproti zásilkovým službám je v tom, že tam máte data uložená, dokud je sami nesmažete, takže si zde můžete cokoliv zálohovat. Jak dostat staré fotky do počítače? Nová skenovací aplikace od Googlu PhotoScan umožňuje snadno a rychle zvěčnit jakoukoli vytištěnou fotku. Jak na to? Pomocí fotoaparátu fotku naskenujete a aplikace ji sama upraví a ořízne. Výsledkem je vylepšená digitální kopie původní fotografie, kterou si můžete uložit a následně vyvolávat do aleluja.

Lidé se také ptají, jak presunout fotky z google do pc?

Uložení fotek a videí

  1. Na počítači přejděte na adresu photos.google.com.
  2. Vyberte fotku nebo video.
  3. Klikněte na ikonu možností Stáhnout.

By Barron

Jak najít staré fotky? :: Jak psát znaky bez numerické klávesnice?
Užitečné odkazy