Domovská stránka > J > Jak Nejlepe Upravit Fotky?

Jak nejlepe upravit fotky?

5 základních úprav, které vylepší vaše fotografie

  1. Ořez a otočení Pomocí Ořezu a otočení (C) snadno srovnáte fotku, která je nakřivo, nebo jí oříznutím upravíte kompozici.
  2. Vyrovnání bílé Vyrovnání bílé je důležitá úprava.
  3. Expozice.
  4. Základní úprava barev.
  5. Třešnička na dortu – efekty.

Přečtěte si více

Jak si vyretušovat fotku?

ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM CC (iOS/Android) - Je oproti Adobe Photoshop Express "nedestruktivní". Na vaše fotografie jde formou vytvoření katalogu, kde se všechny úpravy zapisují zvlášť. Úpravy nabízí v "menší" míře než Photoshop včetně podpory RAW (vždy podporuje to, co aktuální Adobe Camera RAW desktop). Kde upravit fotky? Adobe Lightroom

Jenže pro správu fotek má Adobe ještě něco lepšího Lightroom. To už je ale opět software z kategorie profesionálních programů placených paušálním poplatkem. Fotografie umí samozřejmě také upravovat, a to ve stylu „vyvolávání“.

Jak udělat koláž z fotek na PC?

Koláž je několik fotek spojených do jedné.

  1. Na počítači přejděte na adresu photos.google.com.
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. V nabídce vlevo klikněte na Nástroje.
  4. V sekci Vytvořit klikněte na Animace nebo Koláž.
  5. Vyberte fotky, které chcete použít.
  6. Nahoře klikněte na Vytvořit.
Pokud jde o to, na čem upravovat fotky? Pokud znáte například populární Adobe Photoshop, víte, o čem je řeč. GIMP představuje jeho bezplatnou alternativu vhodnou hlavně pro zkušenější fotografy.

Můžete se také zeptat, v čem upravovat raw fotky?

Z toho vyplývá, že aby z RAW souboru vznikla fotka, je potřeba jej překonvertovat v editoru, který je na tyto účely určený. Mezi takové patří například Adobe Camera RAW, Nikon Capture, Canon Digital Photo Professional, Capture One a mnoho dalších. Jaký počítač pro fotografy? Na základní editaci fotek by vám s trochou trpělivosti měl stačit i dvoujádrový procesor s výkonem okolo 2 GHz. Dobrým zástupcem této kategorie jsou procesory Intel i3 od 7. generace nebo řada AMD A9. Na opačném konci stojí procesory Intel i7 nebo i9 a jejich protějšky z dílny AMD – řada Ryzen 7 nebo A10.

A další otázka, jak upravit fotky v zoneru?

Stačí sáhnout po efektových nastaveních – Presetech. A úprava fotek bude otázkou pár vteřin. Presety jsou přednastavené úpravy jednotlivých parametrů snímku, které vám umožní rychlé a snadné úpravy fotek. Najdete v Zoner Photo Studiu v modulu Vyvolat pod ikonou posuvníků vedle automatických úprav. Jak upravit fotku aby nebyla rozmazaná? rozmazaný

Snížit ji můžou například:

  1. optické parametry objektivu,
  2. zamlžení nebo nečistoty na čočkách objektivu,
  3. pohybové rozmazání
  4. nebo špatné zaostření.

Jak upravit fotku na pasový formát?

Úpravy pozadí na fotografii

Pro odstranění čehokoliv na pozadí stačí nabrat do kapátka barvu, která je ihned vedle, a pomocí nástroje štětec šmouhu zamalovat. Je to úprava velmi hrubá, ale rychlá a pro účely fotografií velikosti 3.5x4. 5cm to stačí.

By Drolet

Jak odstranit filtr z fotky? :: Jak změnit z TXT na HTML?
Užitečné odkazy