Domovská stránka > J > Jak Zakazat Cortanu?

Jak zakazat Cortanu?

Pokud chcete skrýt Cortanu ve Windows a v novějších verzích, vyberte ikonu Cortany na hlavním panelu a zrušte zaškrtnutí políčka Show Cortana button (Zobrazovat tlačítko Cortany). Abyste mohli používat Cortanu ve verzi 2004 a novějších verzích, musíte být přihlášení.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak odinstalovat microsoft start?

Odinstalace z nabídky Start

Vyberte Start a vyhledejte aplikaci nebo program v zobrazeném seznamu. Aplikaci stiskněte a podržte (nebo na ni klikněte pravým tlačítkem) a pak vyberte Odinstalovat.
A další otázka, co lze odinstalovat z windows 10? Jedná se například o aplikace Xbox, Finance, Hudba Groove, Mapy, Filmy a TV pořady, Zprávy, OneNote, Počasí a další. Odinstalace integrovaných aplikací se provádí v prostředí Windows PowerShell, které je potřeba spustit s administrátorskými právy. Windows PowerShell najdete přes menu »Start« pod písmenem »W«.

Jak odinstalovat aplikaci Cortana?

Ve Windows 10 si otevřeme nabídku start. Najdeme si Windows PowerShell, ten spustíme jako správce a zadáme tento příkaz Get-AppxPackage -allusers Microsoft. 549981C3F5F10 | Remove-AppxPackage. Potvrdíme enterem a máme hotovo. Co je to Microsoft Cortana? Microsoft Cortana je virtuální asistent, který je součástí operačních systémů Windows Phone 8.1 a Windows 10 od společnosti Microsoft.

Jak nastavit Cortanu?

Aktivace režimu Hey Cortana (Ahoj Cortano)

  1. Vyberte vyhledávací pole na hlavním panelu a pak vyberte Nastavení .
  2. V části Hey Cortana (Ahoj Cortano) posuňte přepínač do polohy Zapnuto.
Pokud jde o to, jak změnit jazyk cortany? Pokud chcete změnit nastavení jazyka Cortany, otevřete Cortanu a přejděte na Nastavení > Jazyk. Pak v rozevírací nabídce vyberte jazyk, který chcete vyzkoušet.

Kdy bude Cortana v češtině?

Tato nová verze by se mohla objevit ve Windows s označením 20H1, která se na počítače začne šířit na jaře roku 2020. Bohužel to však nevypadá, že by Microsoft plánoval nějaké dramatické rozšíření podporovaných jazyků. Jak se ve Windows 10 zbavit předinstalovaných aplikaci? Odinstalace integrovaných aplikací Windows 10

  1. klikněte na ikonu lupy vedle start tlačítka a dejte vyhledat aplikaci POWERSHELL.
  2. klikněte pravým tlačítkem myši na nalezený program a vyberte "Spustit jako správce"
  3. do příkazové řádky vkládejte příkazy postupně nebo odeberte vše najednou.

Lidé se také ptají, jak odstranit microsoft news?

Klepněte pravým tlačítkem kdekoli na hlavním panelu v Windows 10. Klikněte na Novinky a zájmy. Zde uvidíte tři možnosti - Zobrazit ikonu a text, Zobrazit pouze ikonu, a Vypnout. Nastavte jej na Vypnout odstranit widget z hlavního panelu.

By Paulsen Boppre

Jak zmrazit Instagram? :: Jak vypnout online na WhatsApp?
Užitečné odkazy