Domovská stránka > P > Proč Nejde Připojit Tiskárna?

Proč nejde připojit tiskárna?

Pokud se počítač nemůže připojit k tiskárně, ne vždy je na vině chyba v softwaru. Doporučujeme vyzkoušet připojení tiskárny k různým počítačům. Zjistíte tak, jestli je problém s připojením jen u jednoho zařízení nebo u všech. Tiskárnu na chvíli odpojte od zdroje napájení a po několika minutách ji opět zapojte.

Přečtěte si více

Co dělat když nejde tiskárna?

Zkontrolujte, zda je tiskárna připojená k síti a nemá zapnutý off-line režim. Zkuste restartovat tiskárnu i počítač, odinstalovat a opětovně nainstalovat zařízení a ovladače. Pokud je tiskárna připojena přes USB kabel, zkontrolujte, zda je dobře zastrčený. Jak restartovat HP tiskárnu? Reset tiskárny

  1. stiskněte a přidržte tlačítko RESET přímo na tiskárně
  2. při tomto stisknutí současně stiskněte tlačítko COLOR START a rovněž podržte.
  3. čekejte 5 vteřin a uvolněte tlačítko COLOR START, následně i RESET.
  4. počkejte na automatickou konfiguraci.

Také, jak změnit tiskárnu z offline na online?

Vyberte Spustit > Nastavení > zařízení > tiskárny & skenery. Pak vyberte tiskárnu > Otevřít frontu. V nabídce Tiskárna zkontrolujte, že možnost Používat tiskárnu offline není zaškrtnutá. Jak připojit tiskárnu přes Wi-Fi? Pokud má vaše tiskárna displej, můžete v jejím nastavení přímo najít volbu WiFi připojení, vybrat bezdrátovou síť a tiskárnu k ní připojit. Buď budete moci zadat heslo přímo na displeji, nebo tiskárnu k síti připojit pomocí tlačítka WPS na WiFi routeru.

Jak zprovoznit tiskárnu?

Jednoduše zapojte USB kabel z tiskárny do dostupného portu USB na počítači a tiskárnu zapněte. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení >zařízení>tiskárny & skenerech. Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Počkejte, než se vyhledají blízké tiskárny, pak zvolte tu, kterou chcete použít, a vyberte Přidat zařízení. Jak připojit bezdrátovou tiskárnu k WiFi? Krok za krokem

  1. tiskárna se nejprve připojí přes USB k počítači nebo notebooku.
  2. nainstalují se ovladače.
  3. při instalaci se vás to zeptá, zda chcete USB nebo WiFi připojení
  4. při volbě WiFi připojení začne tiskárna hledat WiFi a vypíše seznam.
  5. pak stačí najít svůj router, zadat heslo.

Jak propojit telefon s tiskárnou?

Jak se tiskne s operačním systémem Android

Nejdříve musíte zkontrolovat, že ve vašem mobilním telefonu máte aplikaci Google Cloud Print. Pokud ji nemáte, stáhnete si ji z Google Play. Poté proběhne spárování zařízení aplikace a tiskárny. Ty musejí být zapojené ve stejné síti wifi.
Tak proč mi nejde tisknout? Přesvědčte se, zda datový kabel mezi tiskárnou a počítačem je na obou koncích řádně zasunutý do počítače i do tiskárny. Nejde-li se o kabel USB, vypněte počítač i tiskárnu, kabel na obou koncích vysuňte a znovu zasuňte, případně vyměňte.

Podle toho, co dělat když tiskárna netiskne barevně?

Pokud nemůžete tisknout barevně z počítače se systémem Windows, odinstalujte a znovu nainstalujte software tiskárny. Tento krok přeskočte, pokud je tiskárna schopná tisknout barevně. Odeberte tiskárnu ze seznamu zařízení.

By Jobye Laxminarain

Jak dlouho vydrží barva v tiskárně? :: Čím se plní laserová tiskárna?
Užitečné odkazy