Domovská stránka > J > Jak Nahrát Whatsapp Hovor?

Jak nahrát WhatsApp hovor?

Krok 1Stáhněte si aplikaci pro nahrávání hovorů WhatsApp Play Store Google. Krok 2Spusťte program AZ Screen Recorder a získejte jeho widget na obrazovce. Krok 3Povolte zvukový záznam a spravujte další předvolby v části Nastavení rekordéru obrazovky. Krok 4Proveďte videohovor WhatsApp jako obvykle.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak nahrávat obrazovku na samsungu?

Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání. Jak nahrát videohovor? Skype a Skype Business

  1. Pro nahrávání Skype hovorů klikněte v průběhu hovoru na tři tečky v rohu aplikace.
  2. Zde zvolte funkci „Zahájit nahrávání“ (Start recording).
  3. Po skončení hovoru se záznam s odkazem ke stažení objeví v chatu. Zůstane tam jen 30 dní, takže si jej včas stáhněte k sobě.
  4. Postup funguje na mobilu i PC.

Podle toho, jak nahrat obrazovku?

Nahrání obrazovky telefonu

  1. Dvakrát přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů.
  2. Klepněte na Nahrát . Možná budete muset přejet prstem doprava.
  3. Vyberte, co chcete nahrát, a klepněte na Začít.
  4. Chcete-li nahrávání zastavit, přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů a klepněte na oznámení Rekordéru obrazovky .
Podle toho, jak screenovat video? Existuje několik možností, jak zaznamenat obrazovku Android zařízení Momentálně je rozšířených hodně možnosti. Jednak se dá použít kabel, hodně podobně pak funguje i bezdrátové nahrávání přes Wi-Fi a záznamovou kartu. Poslední možností je pak využít aplikaci a nahrávat přímo v Android zařízení.

Jak zapnout Diktafon?

Přejeďte prstem po obrazovce dolů a zapněte přepínač Diktafonu, pokud je vypnutý. Pokud jde o to, jak dlouho nahrava diktafon na iphonu? Unikátní diktafon pro nahrávání hovorů z iPhone a dalších mobilních telefonů s kapacitou až pro 144 hodin záznamu.

Kde koupit Diktafon?

Digitální záznamníky | Diktafony | Alza.cz. Jak mít hlasovou schranku? Pro vstup do hlavního menu stiskněte 2 krát po sobě hvězdičku. V hlavním menu zvolte možnost 3 - Nastavení hlasové schránky. Pokračujete volbou 3 – Nastavení režimu uvítací pozdrav bez možnosti zanechání zprávy. Dle pokynů hlasového průvodce nahrajte nebo změňte svůj pozdrav.

Jak si nastavit záznamník?

Změna nastavení hlasové schránky

  1. Otevřete aplikaci Telefon .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností .
  3. Klepněte na Nastavení Hlasová schránka.
  4. Můžete: Pokud chcete změnit operátora, který vaše hlasové zprávy zpracovává, klepněte na Rozšířená nastavení Služba.

By Hendrickson

Jak nahrát telefonní hovor Samsung? :: Jak odstranit hlas z písně?
Užitečné odkazy