Domovská stránka > J > Jak Propojit Iphone Se Sluchatky?

Jak propojit iPhone se sluchatky?

Spárování zařízení s Bluetooth doplňkem

  1. Na zařízení přejděte do Nastavení > Bluetooth a zapněte Bluetooth. Neodcházejte z této obrazovky, dokud spárování doplňku nedokončíte.
  2. Přepněte doplněk do režimu zjišťování a počkejte, dokud se na zařízení neobjeví.
  3. Až se na obrazovce objeví název doplňku, klepnete na něj.

Přečtěte si více

Jak se připojit k autu?

K připojení potřebujete datový kabel s USB konektorem a konektorem, který má váš mobil. Méně časté, ale u starších autorádií možné je připojení externího zdroje pomocí audio konektoru Jack 3,5. V e-shopech není problém sehnat audiokabel s Jack konektorem různých délek. V autorádiu pak přehrajete hudbu. Jak Sparovat CarPlay? Propojení chytrého telefonu s autorádiem je jednoduché. Aplikace Apple CarPlay je již součástí systému iOS a není třeba ji stahovat. Propojit telefon s rádiem můžete pomocí Lightning kabelu, důležité je mít povolenou funkci spárování telefonu.

Jak pouzivat CarPlay?

Po připojení kabelem se telefon automaticky zeptá, zdali chcete používat službu CarPlay. A pokud ji potvrdíte, zrcadlení automaticky započne. Také, jak prehrat hudbu z iphone v autě? Pokud je auto vybavené Bluetooth, spárujte ho s iPhonem. Když má auto USB port, můžete iPhone připojit kabelem Lightning. Pokud máte zařízení s Androidem a předplatné Apple Music, připojte zařízení k autu a pouštějte si zvukový obsah přes Android Auto.

Jak Sparovat iPhone s Hodinkama?

Chcete‑li Apple Watch zapnout, stiskněte postranní tlačítko a držte ho, dokud se nezobrazí logo Apple. Přibližte iPhone k Apple Watch, počkejte, až se na iPhonu objeví obrazovka párování s Apple Watch, a klepněte na Pokračovat. Také můžete na iPhonu otevřít aplikaci Apple Watch a klepnout na Spárovat nové hodinky. Tak jak připojit apple pencil k iphonu? Spárování Apple Pencilu (1.

Sundejte víčko a připojte Apple Pencil k Lightning konektoru iPadu. Až uvidíte tlačítko Spárovat, klepněte na něj. Jakmile Apple Pencil spárujete, zůstane spárovaný, dokud iPad nerestartujete, nezapnete letový režim nebo Apple Pencil nespárujete s jiným iPadem.

Pokud jde o to, jak spárovat iphone s airpods?

Ujistěte se, že je Bluetooth zapnutý. Vložte oba AirPody do nabíjecího pouzdra a otevřete víčko. Podržte tlačítko nastavení na zadní straně pouzdra, dokud stavová kontrolka nezačne bíle blikat. Pak v seznamu Zařízení vyberte AirPody a klikněte na Připojit. Můžete se také zeptat, jak telefonovat v autě? Asi nejjednodušší je pořídit lehkou sadu handsfree, známou bondovku. Před přijetím hovoru vložíte sluchátko do ucha a můžete vesele volat bez používání rukou. Není to ale příliš pohodlné, musíte se potýkat s kabelem, do kterého se můžete i hezky zamotat.

Jak propojit navigaci s autem?

Některé své oblíbené aplikace z mobilního telefonu můžete mít k dispozici i na obrazovce infotainmentu v autě – stačí k tomu příslušná aplikace v kompatibilním telefonu (Android Auto nebo Apple CarPlay) a propojení datovým USB kabelem (ty nejmodernější infotainmenty už zvládají bezdrátové připojení přes Wi-Fi).

By Voltmer

Jak propojit Google Kalendář s Apple kalendářem? :: Jak dlouho trva aktualizace Apple Watch?
Užitečné odkazy