Domovská stránka > J > Jak Stahovat Hudbu Z Youtube Android?

Jak stahovat hudbu z YouTube Android?

Jednoduše v oficiální aplikaci YouTube můžeme najít video, které chceme stáhnout, použít volbu sdílení a jako aplikaci vybrat TubeMate. Veškeré další dění se poté přenese do aplikace TubeMate, která vám ihned umožní video stáhnout.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak si stáhnout písničky z youtube?

Stačí si video, které chcete stáhnout, otevřít na YouTube a nahoře v řádku s URL adresou smazat koncovku „ube“. Místo www.youtube.com/adresa videa tedy zadáte www.yout.com/adresa videa a klikněte na enter. Pak už si jen stačí zvolit formát a (včetně mp3) a kvalitu stahovaného souboru. Jak stahovat hudbu na Android? Jedna možnost je ve svém telefonu spustit internetový prohlížeč, přejít na internetovou adresu pro stažení dané písničky, stáhnout písničku a ta je k dispozici rovnou pro přehrání. Druhým způsobem je stáhnout si z Google Play aplikaci na vyhledávání mp3 souborů a přes ní si písničku stáhnout.

Můžete se také zeptat, jak stáhnout seznam skladeb z youtube?

Když v aplikaci YouTube narazíte na playlist nebo album, můžete klepnout na ikonu nabídky a vybrat možnost Stáhnout. Můžete také kliknout na ikonu stahování (šipka) na stránce podrobností alba nebo playlistu. Jak stáhnout hudbu z YouTube zdarma? Spusťte bezplatý program na stahování z YouTube do MP3, v originálním názvu: Free YouTube to MP3 Converter. Zkopírujte URL adresu videa na YouTube. Vložte zkopírovaný odkaz do aplikace kliknutím na tlačítko „Vložit“ Vyberte příponu do které chcete video z YouTube uložit: MP3, FLAC, M4A, AAC, WAC, OGG.

Jak stahovat hudbu z YouTube zdarma?

Program se jmenuje videoder a je dostupný jak na MacOs, Windows i telefonech s Androidem. Pokud stahujete z počítače, jednoduše rozkliknete program, zkopírujete URL adresu přímo na Youtube a vložíte do okénka v programu. Poté už si jen vyberete kvalitu a velikost videa a můžete stahovat. Jak se stahuje z YouTube do mobilu? TubeMate YouTube Downloader

Nová verze vypadá mnohem moderněji a její používání je ještě jednodušší. Hudbu můžete snadno stahovat doslova klepnutím prstu. Aplikace ve verzi 3 byla celkově zrychlena. K ukládání souborů ve formátu MP3 ještě budete potřebovat MP3 Video Converter.

Kde se dají stáhnout písničky?

Kde ještě stahovat mp3 hudbu zdarma

  • Jamendo.
  • Rapidshare.
  • Purevolume.
  • Bandzone.
  • mp3.com.
  • SoundClick.
  • BeSonic.
  • The Audio Archive.
Jak si stáhnout YouTube? Aplikaci YouTube si můžete stáhnout z obchodu Google Play. Další informace o správě stahování aplikace pro Android najdete v centru nápovědy Google Play. Poznámka: Aplikace funguje pouze na telefonech a tabletech se systémem Android 4.0 a novějším.

Jak stáhnout písničky do telefonu?

Stahování MP3 do mobilu pomocí mobilní aplikace třetích stran – zdarma, placené

  1. Otevřete obchod Google App Store.
  2. Najděte si oblíbenou hudební aplikaci.
  3. Klikněte na tlačítko „Stáhnout“ a počkejte, až se dokončí.
  4. Po dokončení instalace otevřete aplikaci a začněte poslouchat oblíbené písničky.

By Akers Landolfi

Jak si stáhnout písničky zdarma? :: Jak do iPhonu dostat hudbu?
Užitečné odkazy