Domovská stránka > J > Jak Stahovat Hudbu Z Youtube Do Mobilu?

Jak stahovat hudbu z YouTube do mobilu?

Chcete-li stáhnout hudbu z YouTube a uložit ji následně do mp3, které si nahrajete třeba do telefonu, vystačíte si s on-line nástrojem yout.com. Na YouTube si najděte jakoukoliv písničku, kterou chcete stáhnout – že u ní je video nevadí – nástroj ho odstraní.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, kde poslouchat pisnicky bez wifi?

Amazon Music Unlimited má v databázi na 60 milionů skladeb a službu najdete také na webu. I placená verze aplikace vás ale možná zaujme: je bez reklam a umožňuje mimo jiné offline poslech nebo neomezené přeskakování. Poslouchat lze jednotlivé skladby, playlisty či stanice, a to i ve vysoké kvalitě formátu FLAC. Podle toho, kde poslouchat pisnicky offline? Pokud chcete mít hudbu k dispozici třeba i na cestách, zapněte si na mobilním zařízení mix pro režim offline:

  • Otevřete aplikaci YouTube Music.
  • Klepněte na svoji profilovou fotku.
  • Klepněte na Stažené soubory .
  • Klepněte na Nastavení .
  • Aktivujte možnost Stáhnout mix pro režim offline.

Když to vezmeme v úvahu, jak poslouchat pisnicky offline?

Stažená hudba je určena do paměti smartphonu, takže nebude potřeba připojení k internetu.

  1. Deezer - hudba a podcasty. Vývojář: Deezer Music.
  2. Napster. Vývojář: Společnost Rhapsody International, Inc.
  3. SoundCloud: Hudba a seznamy skladeb. Vývojář: SoundCloud.
  4. Shuttle hudební přehrávač
  5. Hudební přehrávač - Lark Player - MP3 Player.
Jaký je nejlepší MP3 přehrávač?
Název produktuHodnocení
1.Sony NWZ-B183F(5 / 5)
2.Transcend T-Sonic 330 8GB(4,9 / 5)
3.FiiO X3(4,6 / 5)
4.Transcend MP350 8GB(4,7 / 5)
2 další řádky

Co je to MP4 přehrávač?

MP3 a MP4 přehrávače patří do kategorie multimediálních zařízení. Jde o drobnou elektroniku, která primárně slouží k přehrávání hudby a videí. Díky vysoké mobilitě se těmto požitkům můžete oddávat v podstatě kdekoliv – při sportu, doma při relaxaci nebo při cestování. Jak poslouchat hudbu na Samsungu? Aplikace Samsung Music je výchozím hudebním přehrávačem pro všechna zařízení Samsung Android. Se službou Samsung Music můžete přehrávat zvukové stopy ve formátech MP3, WMA, AAC a FLAC. Pokud tedy chcete poslouchat hudbu bez připojení k internetu, můžete do aplikace Samsung Music přidat hudbu pro přehrávání offline.

Jak přehrát film v Android Auto?

Pokud vás zaujalo hlavně zmíněné sledování videí, sáhněte primárně po nástroji CarStream, který se o tuto možnost stará (s různou úspěšností) již několik let. Po instalaci skrze Android Auto Apps Downloader v pořádku funguje, přičemž je k dispozici kompletní nabídka z YouTube a šlape i hlasové vyhledávání. Jak přehrát hudbu v autě? Přes Bluetooth receiver

Jen budete muset auto “zchytřit” externím Bluetooth receiverem alias přijímačem. Ten propojíte přes jack do auta a hudbu pak z telefonu posíláte bezdrátově. Redukci z USB-C na jack shánět nemusíte a telefon můžete nabíjet ze zdířky zapalovače.

Pokud jde o to, jak hrat hudbu přes bluetooth v autě?

Pokud je auto vybavené Bluetooth, spárujte ho s iPhonem. Když má auto USB port, můžete iPhone připojit kabelem Lightning. Pokud máte zařízení s Androidem a předplatné Apple Music, připojte zařízení k autu a pouštějte si zvukový obsah přes Android Auto.

By Jesselyn

Jak vysunout disk? :: Jak přehrát MP3 v mobilu?
Užitečné odkazy