Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Video Do Počítače?

Jak stáhnout video do počítače?

Bezplatných programů na stahování z YouTube pro počítače s Windows je nespočet. Mezi nejlepší patří 4K Video Downloader. Software dokáže stahovat videa ve vysoké kvalitě a jako málokterý z programů si poradí s 360° videem i stažením titulků. Stahovat umí také z Facebooku a Vimeo.com.

Přečtěte si více

Jak kopírovat video?

1.Stáhněte si video z webu - VidPaw Online Video Downloader

  1. Otevřete prohlížeč a přejděte na video, které chcete stáhnout.
  2. Zkopírujte adresu videa.
  3. Navštivte Online Video Downloader na nové kartě.
  4. Vložte adresu videa do prázdného pole a klikněte na ikonu Stažení knoflík.
Jak stáhnout video z Facebooku Android? Chcete-li si video uložit, pak můžete využít některé z internetových služeb, které se na stahování videí ze sociální sítě specializují. Jmenovat můžeme služby fdown.net či Getfvid.com. Na příkladu druhé jmenované služby si nyní názorně ukážeme, jak stažení videa z Facebooku uskutečnit.

Jak ulozit video z Facebooku do Iphone?

Na stránce FBDownload se nachází textové pole, do kterého vložíme zkopírovaný odkaz z Facebooku a klikneme na Download. Video se bude chvíli převádět a jakmile se převod dokončí, tak si stačí vybrat kvalitu pro stažení. Jak sdilet video z Facebooku na WhatsApp? První věc, kterou byste měli udělat, je vstoupit na Facebook a přejít na video, které chcete sdílet. Nyní musíte zadat video a vybrat ikonu tří bodů videa. Dále musíte vstoupit do aplikace WhatsApp a vybrat kartu stavu.

Jak stáhnout video z webových stránek?

Jde to přes Youtube nebo HTML 5. Často se nás ptáte, jak vložit video na web. Momentálně doporučujeme dva směry. Jedním je využití služeb „video serveru“ jako je YouTube nebo Vimeo, druhým vložení videa na stránky na vlastním serveru. Pokud jde o to, jak nahrát video z internetu do počítače? Software zdarma: nahrajte video z webu nebo vyhledávejte uvnitř souborů Uložit právě přehrávané video, i když chybí tlačítko pro jeho stažení, zajistí Movavi Screen Recorder. Pro ukládání dat na cloud můžete místo OneDrivu využít konkurenční Disk Google.

Lidé se také ptají, jak ulozit video?

Video: Ukládání souborů na různých místech a v různých formátech

  1. Vyberte Soubor > Uložit jako.
  2. Vyberte místo uložení souboru, nebo vyberte Procházet a přejděte do umístění, kam chcete soubor uložit.
  3. Zadejte název dokumentu.
  4. Vyberte Uložit jako typ a zvolte formát souboru, který chcete použít.
  5. Vyberte Uložit.
Jak uložit video ze seznamu? Pomocí klávesové zkratky lze vložit odkaz na video (stačí zkopírovat URL v adresním řádku) do seznamu, anebo využít tlačítko + pro přidání (dávkově lze využít i seznam v HTML či textové souboru). Poté začne ukládání videa. Jako soubor je zvolen název, který mu přidělil jeho autor (ukládá do FLV či MP4 souborů).

Tak jak stáhnout libovolné video?

Prvním nástrojem, který umožňuje stahování streamovaného videa, je Video Grabber. Je to zdarma a snadno se používá. Nabízí možnost stahovat videa z libovolného webu, včetně YouTube, Vimeo, Facebook, Vevo, Crunchyroll, Dailymotion, Bilibili, Metacafe, Twitch a mnoha dalších.

By Jelene Decio

Jak stahovat video do iPhone? :: Jak stáhnout video z webové stránky?
Užitečné odkazy