Domovská stránka > J > Jak Zastavit Hučení Notebooku?

Jak zastavit hučení notebooku?

Dalším krokem je odšroubování ventilátoru a jeho vyjmutí. Pokud je chlazení zanesené prachem, tak největší nepořádek je právě mezi výfukem ventilárotu a žebrováním chladiče. Možno také odšroubovat a odejmout celé chlazení procesoru nebo dalších čipů.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak zrychlit ventilátor v notebooku?

SpeedFan 4.52

SpeedFan je program pro "utišení" hluku z větráků ve vašem počítači. V programu totiž můžete měnit otáčky ventilátoru v počítači.
Jak se čistí notebook? Pokud máte obavy, že byste rozebrat notebook nezvládli nebo si jej při tom poškodili (Jak rozebrat notebook), tak můžete alespoň profouknout chladič a prostor u ventilátoru stlačeným vzduchem. Například: CLEAN IT stlačený vzduch 400ml. Použijete tedy sprej se stlačeným vzduchem.

Můžete se také zeptat, jak vypnout chlazeni na notebooku?

jak vypnout ventilátor, jednoduše Start -> vypnout. Vypnutý notebook je asi jediná situace kdy bude vypnutý i ventilátor. Bohužel, je to notebook a pasivní režim se dnes příliš "nenosí", chlazení je dimenzované "tak akorát" a ventilátor má stále alespoň minimální otáčky. Jak ochladit CPU? Nejlepším konvenčním řešením je kombinace měděných trubic heatpipe a hliníkového žebrování, které je chlazeno ventilátorem. Čím větší je průměr ventilátor, tím pomaleji, a tedy tišeji se může otáčet, a přitom poskytovat dostatečný průtok vzduchu.

Jak rychle zchladit notebook?

V boji proti nepříjemnému přehřívání notebooku vám může velmi efektivně pomoci takzvaná chladicí podložka, která vás podobných obtíží s přehříváním přístroje rychle zbaví. Vybírat si přitom můžete jak z kovových podložek, tak z těch plastových. Proč mi hučí počítač? Hlasitý pevný disk

Hlučné pc může být také díky tomu, že máte hlučný hard disk. Často „cvrlikají“ disky staré nebo ty, které už moc dlouho nevydrží a brzy přestanou fungovat. Pokud chcete pc nebo notebook zrychlit, ale také jej hlavně ztišit, vyměňte harddisk starý za nový SSD.

Kolik decibelů slyšíme?

Intenzitám zvuku I registrovaným lidským sluchovým orgánem v rozmezí 1012 W•m2 až 10 W•m2 přiřazujeme hladiny intenzity zvuku L v rozmezí 0 dB až 130 dB. Kolik decibelu zabije cloveka? V rušných ulicích, kde hluk přesáhne 65 decibelů, existuje desetkrát vyšší riziko srdečního infarktu než v klidných částech města. Při hluku přesahujícím 140 decibelů (pískání na píšťalu, zvuk startujících letadel) mohou lidi trpět bolestí a po krátkém čase i úplně ohluchnout.

Kolik je 50 decibelů?

Zvuk v reálném životěHladina hluku v decibelech
Běžný pouliční hluk50 dB
Hlasitý hovor60 dB
Frekventovaná ulice, strojovna, hospoda70 dB
Lidský křik, tunelem projíždějící metro80 dB

By Isherwood

Jak změnit otáčky Jednofázového motoru? :: Jak ztišit větrák?
Užitečné odkazy