Domovská stránka > J > Jak Spojit Zvukové Soubory?

Jak spojit zvukové soubory?

Zdarma si stáhněte, nainstalujte a spusťte AnyMP4 Video Converter Ultimate ve vašem Windows nebo Mac. Když uvidíte hlavní rozhraní, klikněte na Přidat soubory tlačítko a poté přidejte zvukové stopy, které chcete sloučit, do vyskakovacího okna prohlížeče souborů.

Přečtěte si více

Jak vytvorit video z více videí?

Vytvoření animace nebo koláže

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna. Nástroje.
  4. V části Vytvořit nový vyberte Animace nebo Koláž.
  5. Vyberte fotky, které chcete použít.
  6. Vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.
Jak spojit fotky do videa iPhone? Výběr fotografií se v iMovie defaultně přepne do Okamžiků, a proto v levé horní části obrazovky klikněte na Média, a poté na možnost Video. Odsud už si vyberte a označte všechna videa, která chcete spojit. Jakmile budete mít vybráno, tak klikněte ve spodní části displeje na tlačítko Vytvořit film.

Jak Pauznout video na iPhone?

iPhonuvidea

Natáčení zpomaleného videa

  1. Vyberte režim Zpomalený záběr.
  2. Spusťte nahrávání klepnutím na tlačítko Záznam nebo stisknutím jednoho z tlačítek hlasitosti.
  3. Klepnutím na tlačítko Záznam nebo stisknutím jednoho z tlačítek hlasitosti nahrávání zastavíte.
Jak udělat video na iphone? Vytvoření filmu
  1. Na iPhonu nebo iPadu spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna.
  4. V sekci Vytvořit klepněte na Film.
  5. Vyberte fotky a videa, která ve filmu chcete mít, klepnutím na Nový film.

Jak propojit YouTube účty?

Přihlaste se do Studia YouTube. Klikněte na Nastavení a pak na Kanál. Klikněte na kartu Rozšířená nastavení. Klikněte na Propojit účet. Lidé se také ptají, jak spojit dva soubory vob? Klikněte na hlavním panelu na Edit –> Preference. V otevřeném okně se přepněte na záložku Output Files a zrušte zatržení u řádku Split VOB files into 1GB size chunks. Nastavení potvrďte. Kliknutím na tlačítko Backup!

Jak spojit dvě nahrávky?

Pokud budeš stahovat a spojovat soubory pro vlastní poslech, ničeho protizákonného se nedopouštíš. Na prosté spojení MP3 souborů by měl stačit Media MP3 Joiner nebo Merge MP3. Třeba audacity to umí, je zdarma a v češtině, teda částčně (http://audacity.sourceforge.ne t/). Jak ustřihnout MP3? MP3 cutter je nejlepší nástroj pro pohodlné a snadné úpravy hudebních souborů. Tato aplikace také podporuje řezání a slučování zvukových souborů včetně MP3, WAV, ACC, WMA, FLAC, M4A, OPUS, AC3, AIFF, OGG atd. Aplikace je navržena tak, aby úpravy hudby byly tak snadné a zábavné.

Jak se dělá mix písniček?

K tomu abyste vytvořili Remix, ovšem zdaleka nestačí mít jen talent a skladby ke smíchání, potřebujete také vhodný program. Proto jsme se rozhodly, že vám představíme program nesoucí jméno Audacity. Tento program jsme zvolily, protože je dostupný v českém jazyce, je zcela zdarma a navíc je i velmi kvalitní.

By Kast

Jak ukotvit text k obrázku? :: Jak odstranit duplicitní kontakty?
Užitečné odkazy