Domovská stránka > J > Jak Si Pustit Tv Na Pc?

Jak si pustit TV na PC?

Jediné, co k tomu potřebujete, je spustit Váš internetový prohlížeč (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo Safari) a otevřít stránku Lepší.TV. Následně se přihlaste do svého účtu kliknutím na tlačítko Přihlásit a můžete se pustit do sledování!

Přečtěte si více

Jak sledovat kuki TV na PC?

Kuki si pustíš i v prohlížeči

Přihlašovací údaje do Kuki a internetový prohlížeč Chrome či Firefox. To je vše, co potřebuješ pro sledování telky v notebooku a počítači. Zavítej na stránku play.kuki.tv a užívej si stejnou zábavu jako při sledování na jiných zařízeních. Koukat můžeš po celé ČR i EU.
Lidé se také ptají, jak sledovat tv na internetu zdarma? Stačí, když si stáhnete aplikaci Free Online TV. Je to asi ten nejsnadnější způsob jak sledovat zdarma online kanály.

Jak sledovat IPTV na PC?

Perfektní Windows Player

Perfect Player Windows je přehrávač IPTV, který máme k dispozici pro sledování otevřené televize z našeho počítače. Tato aplikace je zcela zdarma, takže to musíme zkusit, i když rozhraní není moc funkční, ale nabízí spoustu informací.
Jak spustit Kuki TV? Stačí si do smart TV, mobilu nebo tabletu stáhnout a nainstalovat aplikaci Kuki. Po jejím spuštění zadáš své přihlašovací údaje do Kuki konta a rovnou můžeš koukat na telku.

Jak sledovat Skylink na TV?

Aplikace Skylink Live TV je předinstalovaná ve vybraných modelech televizorů nebo si ji stáhnete v dostupných aplikacích televizoru. Nyní je nutné aplikaci spárovat se Skylink účtem prostřednictvím mobilní aplikace. 2. Stáhnete si aplikaci Skylink Live TV do vašeho mobilu či tabletu na App Store nebo Google play. Jak se dívat na VOYO zdarma? Pokud zvolíte při aktivaci předplatného VOYO NA ZKOUŠKU, máte možnost vyzkoušet službu na 7 dní zdarma. Při aktivaci této zkušební doby se Vám v průběhu prvních 7 dní (168 hodin od aktivace) platba nestrhne.

Jak stáhnout Kuki do TV?

Android TV

V hlavním menu v sekci Aplikace zvol ikonu Google Play Store. V levém horním rohu najeď na ikonku lupy. Do vyhledávacího pole napiš Kuki a potvrď vyhledávání. Otevři aplikaci Kuki a poté klikni na tlačítko Instalovat..
Jak sledovat online TV v zahranici? Že jste úspěsně online vám potvrdí ikona VPN, která se objeví v horní liště vašeho telefonu. Jakmile je VPN aktivní, můžete jednoduše sledovat české i zahraniční pořady, televizní vysílání apod.

Jak sledovat Primu online?

Konkrétně jde o Prima Love, Prima Cool Prima MAX, Prima Zoom, Prima a nechybí ani Prima Krimi. Streamování probíhá skrze oficiální webové stránky televize na adrese play.iprima.cz/zive, kde lze nalézt aktuální program a po kliknutí na tlačítko play lze spustit vysílání konkrétní stanice.

By Flosser

Jak vybrat internetovou televizi? :: Jak videt zatmění Slunce?
Užitečné odkazy