Domovská stránka > J > Jak Sledovat Televizi Bez Antény?

Jak sledovat televizi bez antény?

Ano, jeden tu je a spočívá v nutnosti dekódování televizních programů IPTV ve vaší televizi. Poskytovatelé služeb IPTV proto nabízejí i set-top-boxy, které stačí připojit k vaší stávající televizi. Set-top-box je ale třeba si zakoupit nebo pronajmout.

Přečtěte si více

Jak sledovat slovenskou televizi?

Můžete kombinovat terestrický a satelitní příjem, ale prakticky jedinou spolehlivou platformou je satelit. Nouzovou volbou může být i příjem některé slovenské kabelové televize přes internet. Tradiční kabelová televize vám slovenské programy nemůže zaručit. Kde sledovat TV JOJ? Nový televizní kanál JOJ Family lze již naladit na klasickou pozemní anténu. Stanice je zařazena v DVB-T multiplexu 4 u společnosti Digital Broadcasting a je vysílána celoplošně. Digitální TV program JOJ Family je dostupní v pozemském digitálním televizním vysílání Vysílací sítě č. 4 - Multiplexu 4.

Podle toho, jak sledovat rtvs?

Kuki.cz | Sleduj kanál RTVS Šport HD online. Podle toho, na čem sledovat voyo? Google Chromecast

Obsah můžete do vaší chytré televize s podporou Chromecast (či externího Chromecast zařízení) promítat přímo z Voyo aplikace na mobilním telefonu Android.

Co sledovat na Voyo?

Dříve než v TV

  • Na lovu: Hvězdný speciál - 6. díl.
  • Na lovu - 73. díl.
  • Na lovu - 72. díl.
  • Výměna manželek - 19. díl.
  • Na lovu - 71. díl.
  • Survivor - 27. díl.
  • Na lovu - 70. díl.
  • Tvoje tvář má známý hlas - 8. díl.
Co se dá sledovat na Voyo? V online streamovací službě Voyo najdete živé vysílání TV programů televize Nova (zpravodajství, seriály, sport, TV pořady), exkluzivně vysílané sportovní přenosy, prémiové kanály a kompletní videoarchiv produkce TV Nova (pořady, seriály apod.).

Můžete se také zeptat, jak sledovat kuki tv na notebooku?

Kuki si pustíš i v prohlížeči

Přihlašovací údaje do Kuki a internetový prohlížeč Chrome či Firefox. To je vše, co potřebuješ pro sledování telky v notebooku a počítači. Zavítej na stránku play.kuki.tv a užívej si stejnou zábavu jako při sledování na jiných zařízeních. Koukat můžeš po celé ČR i EU.
Jak stáhnout Kuki do TV? Android TV

V hlavním menu v sekci Aplikace zvol ikonu Google Play Store. V levém horním rohu najeď na ikonku lupy. Do vyhledávacího pole napiš Kuki a potvrď vyhledávání. Otevři aplikaci Kuki a poté klikni na tlačítko Instalovat..

Když to vezmeme v úvahu, jak sledovat iptv?

Zákazník bude moci IPTV sledovat na jakémkoli typu televizoru s rozhraním SCART, případně HDMI nebo YpbPr (u modernějších typů set-top-boxů). Televizor propojí se set-top-boxem, který bude ve většině případů napojený ethernetovým kabelem (používá pro propojování PC) na ADSL modem.

By Melnick

Jak přehrát mp4 v iPhone? :: Jak zrcadlit obrazovku na TV Philips?
Užitečné odkazy