Domovská stránka > J > Jak Rozpixelovat Obrázek?

Jak Rozpixelovat obrázek?

Stačí importovat libovolnou fotografii a pomocí výběrového nástroje určit oblast, která má být pixelována. Kromě obličejů to mohou být například i registrační značky vozidel. Poté klikněte na »Efekty/Deformace/Pixelizace...« a pomocí posuvníku »Velikost buňky« změňte délku hrany čtverce. To určuje míru rozpixelování.

Přečtěte si více

Tak jak na iphonu rozmazat fotku?

Budete potřebovat aplikaci, který to umí a nejsnazší řešení bude Skitch. Je zdarma a snadno se ovládá. Ve Skitchi pak stačí otevřít fotku/screenshot/obrázek a aktivovat nástroj pro Rozmazání/Pixelate (šipka vpravo dole a první volba nahoře). Ten umožní vybrat oblast, která se má “rozčtverečkovat”. Jak rozostřit část fotky? Postup úpravy:

  1. V aplikaci Snapseed vyberte fotku.
  2. Klepněte na: Nástroje a následně na: Rozostření snímku.
  3. Ve spodní liště zvolte tvar rozostření
  4. Posouváním prstu do stran volíte intenzitu rozostření

Jak udělat rozmazaný obličej na fotce?

Rozmazaný obličej - skrýt obličej

Je to jedna z aplikací se značným úspěchem, od nahrání nástroje do obchodu Play má již téměř 3 miliony stažení. To váží ještě méně, ale je docela funkční a velmi snadné použití, jako je Blur Image, první z těchto dvou.
Pokud jde o to, jak rozmazat tvář na fotce? Zoner Photo Studio už všechny tváře najde za vás. Klikněte na „Detekovat obličeje“ a Zoner Photo Studio X už si poradí. V možnostech nástroje si zvolíte, jestli chcete obličej překrýt elipsou nebo kruhem a vyberete metodu anonymizace. Na výběr máte pixelizaci, rozmazání a překrytí barvou.

Jak zmenšit velikost MB fotky?

Postup „Jak zmenšit fotku“ (5 úkonů):

  1. 1) Otevřete aplikaci malování Malování –> Otevřít soubor, který chcete upravit – nejčastěji fotografii (fotku).
  2. 2) Změna velikosti. Po otevření fotografie zvolíte „Změnit velikost“.
  3. 3) Nastavíte procenta (%) nebo pixelů
  4. 4) Kontrola, zda se obrázek zmenšil (nemusíte)
  5. 5) Uložíte jako.
Jak změnit velikost obrázku v pixelech? Jednou z nejpopulárnějších aplikací je „Image size“. Jakmile si ji stáhnete a vložíte do ní vybrané fotky, které chcete zmenšit, stačí už jen vybrat možnost změnit velikost. Požadovanou velikost či rozměry můžete zadat ručně prostřednictvím nejrůznějších jednotek jako jsou pixely, milimetry, centimetry či palce.

Jak změnit velikost obrázku v MB?

Odpovědí je aplikace Photo & Picture Resizer. Pomocí ní můžete změnit rozměry fotky podle požadovaných rozměrů, nebo využít přednastavených možností. Dále jde nastavit maximální velikost obrázku v megabajtech nebo kilobajtech, fotku ořezávat nebo otáčet. Jak vlozit fotku do fotky iPhone? Otevřete si první snímek v modulu Editor. Kliknete na šipku u tlačítka Přidat vrstvu. Zvolíte možnost Vložit ze souboru. A vyberete snímek, který chcete do první fotky přidat.

Jak vyfotit rozmazané pozadí iPhone?

rozmazaném pozadí

Fotografování v režimu Portrét

  1. Otevřete aplikaci Fotoaparát a přejetím prstem přejděte na režim Portrét.
  2. Postupujte podle tipů na obrazovce.
  3. Klepněte na tlačítko spouště .

By Milzie Liontos

Jak rozmazat text v obrázku? :: Jak Zaheslovat zprávy na iPhonu?
Užitečné odkazy