Domovská stránka > K > Kam Vyhodit Spotřebiče?

Kam vyhodit spotřebiče?

Elektrospotřebič dokonce můžete odložit i u jiného prodejce elektroniky, ne jen u toho, kde kupujete nový produkt (podobně je tomu například u třídění pneumatik). Další možností, jak ekologicky vytřídit elektrospotřebič, je odvézt ho do sběrného dvora.

Přečtěte si více

Co delat se starým notebookem?

To znamená, že svůj starý počítač nebo elektroodpad můžete zanést do nejbližšího sběrného dvora, popřípadě k prodejcům elektroniky, kteří poskytují zpětný odběr elektrozařízení v rámci některého z kolektivních systémů Asekol, Ekolamp či Elektrowin. Jak se recykluje elektroodpad? Proces recyklace elektroodpadu

Recyklace tedy začíná ruční prací, kdy se z elektrospotřebičů oddělují jednotlivé materiály, jako je plast, sklo, kovy a elektrosoučástky. Vedle ručního zpracování existují i mechanické stroje – drtiče, které rozdrtí elektrospotřebič a následně se rozdrcené kusy ručně přebírají na pásu.

Kam darovat stary pocitac?

Techniku, kterou chcete dětem věnovat, přineste na svozové místo a vyplňte darovací formulář. My Váš dar předáme dobrovolníkům, kteří počítače instalují. Aktuální seznam svozových míst naleznete na www.pocitacedetem.cz. Lidé se také ptají, jak udělat z pc chromebook? K instalaci využijeme projekt CloudReady, který jednoduše přemění Váš počítač v Chromebook. Výhodou je otestovaná kompatibilita s velkým množstvím zařízení - od Aceru přes Apply, HP, Lenovo až po Dell. Pravděpodobně zde tedy naleznete i svůj notebook. Konkrétně nainstalujeme Chromium OS (opensource verzi Chrome OS).

Kam vyhodit starou pračku?

Větší elektrospotřebiče je možné odevzdat ve sběrný dvorech. Společnost REMA Systém nabízí občanům bezplatný svoz elektroodpadu přímo z domácnosti. Nechat odvézt si můžete například starou pračku, ledničku, televizi či vysloužilou autobaterii. Menší elektrospotřebiče je nutné zabalit do krabice. Kam vyhodit vahu? Kovy můžete odkládat do speciálních kontejnerů, na sběrné dvory nebo do nejbližších sběrných surovin.

Kam dát starou mycku?

U větších výrobků buď obchodník zákazníka odkáže na sběrný dvůr nebo servisní středisko, se kterým má dohodu o plnění zpětného odběru, nebo při dodání nového výrobku odveze starý výrobek sám, zpravidla za nějaký manipulační poplatek za odvoz. Co udělat před prodejem PC? Jak obnovit tovární nastavení počítače

Přejděte do Nastavení> Aktualizace a zabezpečení> Obnova. Měli byste vidět nadpis s názvem „Resetovat tento počítač“. Klikněte na Začít. Můžete vybrat možnost Ponechat mé soubory nebo Odebrat vše.

Kde prodat svůj starý notebook?

U nás v BazarCom.cz Opletalova 15, Praha 1, vykoupíme váš starý / použitý notebook a peníze dostanete v hotovosti již do 30 minut! Nabízíme také výkup notebooků na protiúčet. Co to je? Jednoduše přinesete váš zánovní či starší notebook k nám a odejdete s novým výhodněji!

By Jeconiah Dorio

Jak probiha Recyklace kovů? :: Co je to počítačový červ?
Užitečné odkazy