Jak se vypíná Avast?
V pravém horním rohu obrazovky klepněte na svoji profilovou fotografii a vyberte možnost Platby a předplatná. Klepněte na možnost Předplatná. Vyberte předplatné Avastu, které chcete zrušit. Klepněte na možnost Zrušit předplatné.
Jak opravit Avast?
Pravým tlačítkem klikněte na Avast Free Antivirus nebo Avast Premium Security a z rozevírací nabídky vyberte možnost Odinstalovat. Pokud se zobrazí dialogové okno Řízení uživatelských účtů s žádostí o povolení, klikněte na tlačítko Ano. Jakmile se zobrazí průvodce Instalace Avastu, klikněte na možnost Opravit. Jak odinstalovat Avast prémium Security? Avast Premium Security lze odinstalovat dvěma způsoby:
1. Pomocí nástroje Avast Uninstall Utility
Nástroj Avast Uninstall Utility je samostatný program, který lze použít k odstranění všech produktů Avast z počítače najednou. Chcete-li jej použít, stáhněte si nástroj z webových stránek společnosti Avast a poté jej spusťte. Podle pokynů odinstalujte program Avast Premium Security.
2. Odinstalování programu Avast Premium Security ze systému Windows
Případně můžete program Avast Premium Security odinstalovat přímo ze systému Windows. Za tímto účelem otevřete Ovládací panely a poté přejděte do části Programy a funkce. V seznamu nainstalovaných programů vyhledejte položku Avast Premium Security a klikněte na tlačítko Odinstalovat. Postupujte podle pokynů a odstraňte program Avast Premium Security z počítače.
Jak z Maca odinstalovat Avast?
Avast lze z počítače Mac odinstalovat dvěma způsoby:
Způsob 1:
Otevřete složku Aplikace a přetáhněte aplikaci Avast do koše.
Vyprázdněte Koš.
Metoda 2:
Otevřete program Avast Uninstaller ve složce Aplikace a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Similar articles
- Jak se vypíná zámek aktivace?
- Jak se vypíná klávesnice?
- Jak se vypina iPad Air?
- Jak se vypíná klávesnice na notebooků?
- Co delat kdyz se iPhone Zapina a Vypina?
- Proč se vypina mobil v letadle?
- Co mám dělat když se mi vypíná počítač?
- Co dělat když se iPhone sám vypíná?
- Proč se mi sám od sebe vypíná počítač?