Domovská stránka > J > Jak Se Vypíná Avast?

Jak se vypíná Avast?

V pravém horním rohu obrazovky klepněte na svoji profilovou fotografii a vyberte možnost Platby a předplatná. Klepněte na možnost Předplatná. Vyberte předplatné Avastu, které chcete zrušit. Klepněte na možnost Zrušit předplatné.

Přečtěte si více

Jak opravit Avast?

Pravým tlačítkem klikněte na Avast Free Antivirus nebo Avast Premium Security a z rozevírací nabídky vyberte možnost Odinstalovat. Pokud se zobrazí dialogové okno Řízení uživatelských účtů s žádostí o povolení, klikněte na tlačítko Ano. Jakmile se zobrazí průvodce Instalace Avastu, klikněte na možnost Opravit. Jak odinstalovat Avast prémium Security? Pokud jste je nezměnili, nemusíte dělat žádné další změny. Z rozevírací nabídky vyberte možnost Avast Premium Security nebo Avast Free Antivirus. Pak klikněte na tlačítko Odinstalace. Počkejte, než odinstalační nástroj Avastu z počítače odebere všechny soubory aplikace Avast Premium Security nebo Avast Free Antivirus.

Jak z Maca odinstalovat Avast?

Odinstalace programu Avast Security z Macu:

  1. Otevřete uživatelské rozhraní Avast Security jedním z následujících způsobů:
  2. Zkontrolujte, zda je okno Avast Security aktivní, a poté na panelu nabídek klikněte na možnost Avast a vyberte možnost Odinstalovat Avast Security.
  3. Klikněte na tlačítko Odinstalovat.

By Brear Buenrostro

Jak vypnout Bixby Home? :: Jak vypnout pc pomocí klávesové zkratky?
Užitečné odkazy