Jak se vypíná Avast?
V pravém horním rohu obrazovky klepněte na svoji profilovou fotografii a vyberte možnost Platby a předplatná. Klepněte na možnost Předplatná. Vyberte předplatné Avastu, které chcete zrušit. Klepněte na možnost Zrušit předplatné.
Jak opravit Avast?
Pravým tlačítkem klikněte na Avast Free Antivirus nebo Avast Premium Security a z rozevírací nabídky vyberte možnost Odinstalovat. Pokud se zobrazí dialogové okno Řízení uživatelských účtů s žádostí o povolení, klikněte na tlačítko Ano. Jakmile se zobrazí průvodce Instalace Avastu, klikněte na možnost Opravit. Jak odinstalovat Avast prémium Security? Pokud jste je nezměnili, nemusíte dělat žádné další změny. Z rozevírací nabídky vyberte možnost Avast Premium Security nebo Avast Free Antivirus. Pak klikněte na tlačítko Odinstalace. Počkejte, než odinstalační nástroj Avastu z počítače odebere všechny soubory aplikace Avast Premium Security nebo Avast Free Antivirus.
Jak z Maca odinstalovat Avast?
Odinstalace programu Avast Security z Macu:
- Otevřete uživatelské rozhraní Avast Security jedním z následujících způsobů:
- Zkontrolujte, zda je okno Avast Security aktivní, a poté na panelu nabídek klikněte na možnost Avast a vyberte možnost Odinstalovat Avast Security.
- Klikněte na tlačítko Odinstalovat.
Similar articles
- Jak se vypíná zámek aktivace?
- Jak se vypíná klávesnice?
- Jak se vypina iPad Air?
- Jak se vypíná klávesnice na notebooků?
- Co delat kdyz se iPhone Zapina a Vypina?
- Proč se vypina mobil v letadle?
- Co mám dělat když se mi vypíná počítač?
- Co dělat když se iPhone sám vypíná?
- Proč se mi sám od sebe vypíná počítač?