Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do Vzdáleného Počítače?

Jak se dostat do vzdáleného počítače?

Vzdálený přístup k počítači

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Do adresního řádku nahoře zadejte remotedesktop.google.com/access a stiskněte Enter.
  3. Kliknutím na Přístup vyberte požadovaný počítač.
  4. Zadejte PIN potřebný pro přístup k jinému počítači.
  5. Výběrem šipky se připojte.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak vzdáleně ovládat počítač?

CloudBerry Remote Assistant 2.3 – freeware

Nabízí sdílení obrazovky a přístup ke vzdálené ploše počítače. Sází především na jednoduchost a intuitivnost celého procesu připojení k požadovanému počítači. Běžet musí na každém z počítačů, které se mají propojit.
Jak nastavit Remote Desktop? Kliknete pravým tlačítkem myší na Start tlačítko, vyberete si System a poté Remote Settings. Dostanete se tak mimochodem k nastavení, které je z původních Windows 8. V horní části budete mít možnost nastavit Remote Assistance, což vás moc nezajímá, ale ve spodní je Remote Desktop – tam musíte vzdálený přístup povolit.

A další otázka, proč nelze připojit k počítači vzdálenou plochou více počítačů?

Vzdálená plocha: Windows

Hned na začátku je třeba upozornit, že počítač, ke kterému se chcete na dálku připojit, musí mít edici systému Pro či vyšší. Základní edice Home hostovat obrazovku nemůže, obsahuje pouze klienta, pomocí kterého se můžete připojit k jinému počítači.
Jak se dostat na vzdálenou plochu? Na místním Windows počítači: Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte Připojení ke vzdálené ploše a potom vyberte Připojení ke vzdálené ploše. V dialogovém okně Připojení ke vzdálené ploše zadejte název počítače, ke kterému se chcete připojit (z kroku 1), a pak vyberte Připojit.

Když to vezmeme v úvahu, jak zapnout počítač na dálku?

Pokud chceme zapnout počítač na dálku, tak k tomu musíme využít technologie s názvem "Wake on LAN (zkratka WOL, WoL), jenž umožňuje zapnutí počítače přes síť (samozřejmě, že počítač musí být připojen do síťě a to buď kabelem anebo Wifi). Jak na vzdálený přístup? Nejste zrovna u svého no laptopu? Použijte mobilní aplikaci TeamViewer pro iOS nebo Android. S mobilním zařízením se ihned připojte k libovolné vzdálené ploše. Získejte přístup ke svým souborům a aplikacím stolního počítače.

Jak zakázat vzdálený přístup?

Jak povolit nebo zakázat vzdálený přístup

Vzdálený přístup k PC slouží pro jeho správu z jakéhokoliv místa v dosahu internetu. Chcete-li ji tuto funkci ve Windows 10 aktivovat či naopak deaktivovat, potom klikněte na Start -> Nastavení -> Aktualizace a zabezpečení.
Může se také zeptat, jak funguje vzdálená plocha? Vzdálená plocha je nástroj, který umožňuje se z jednoho počítače připojit na dálku k druhému počítači a plnohodnotně s ním pracovat, jako kdybychom u něj seděli. Windows obsahuje ještě jeden podobný nástroj s názvem Vzdálená pomoc.

Jak vypnout vzdalenou plochu?

Můžete to změnit tak, že přejdete do Nastavení> Systém> Napájení a spánek a v sekci Spánek vyberete možnost „Nikdy“. Klepněte na tlačítko aplikovat tlačítko. Chcete-li zakázat funkci Vzdálená plocha, vyberte možnost Nepovolit vzdálené připojení k tomuto počítači a potom klepněte na tlačítko Použít.

By Hollinger

Proč nefunguje vzdálená plocha? :: Jak nastavit tiskárnu k počítači?
Užitečné odkazy