Domovská stránka > C > Co Je To Hlasový Asistent?

Co je to hlasový asistent?

Hlasový asistent je hlasově aktivovaný software chytrého telefonu nebo jiného zařízení, který může uživateli poskytovat informace a vykonávat určité druhy úkolů. Např. se může jednat o Google Assistant™, Siri®, MS Cortana nebo Amazon Alexa.

Přečtěte si více

Také, co umí hlasový asistent?

Hlasový asistent je funkce aplikace Seznam.cz, díky které můžete vyhledávat na webu a ovládat některé funkce vašeho telefonu a dokonce i chytré domácnosti pomocí hlasových povelů. Asistent vám tak dokáže najít recept na svíčkovou, pustit nejnovější zprávy, spočítat matematický příklad nebo třeba rozsvítit žádovku. Lidé se také ptají, jak funguje hlasový asistent google? Jestliže máte s účtem Google propojeno více telefonů, bude se vás Asistent v dalším kroku ptát, který z nich hledáte. Pak se spustí hlasité vyzvánění, které funguje i v případě, kdy je na telefonu aktivní tichý režim.

Podle toho, jak se jmenuje google asistent?

Asistent Google je virtuální asistent s umělou inteligencí vyvinutý společností Google, který je k dispozici v mobilních a chytrých zařízeních. Na rozdíl od předchozího virtuálního asistenta společnosti Google Asistent Google může provádět obousměrné konverzace. Pokud jde o to, jak na alexu? Nastavení Přes mobilní aplikaci nebo webové stránky pokračujeme nastavením, mimo jiného vybereme „heslo”, kterým oslovíme Alexu, aby poznala, že spolu začínáme hovořit. Až do tohoto momentu zvládne instalaci laik, následuje však pokročilejší fáze.

Jak připojit Alexu?

Na zařízení Echo stiskněte a podržte tlačítko Akce, až se světelný kroužek změní na oranžovou. Vaše mobilní zařízení se pak připojí k Echo zařízení. V aplikaci se zobrazí seznam dostupných sítí Wi- Fi. Poznámka: Aplikace Alexa vás může požádat o ruční připojení zařízení k Echo zařízení prostřednictvím nastavení Wi-Fi. Kdy bude mít Google Assistant češtinu? Něco se chystá! Během srpna 2020 začal Google Asistent, implementovaný do telefonů Pixel, ukazovat český text a od některých uživatelů je dokonce hlášena možnost přepnout si jazyk Google Asistenta do češtiny.

Co umí Alexa?

Alexa a chytrá domácnost

Hlasem tak můžete ovládat žárovky, chytré vysavače i zásuvky s připojenými spotřebiči (osvětlení domu, stromečku, čerpadlo akvária, bazénu apod.
Také, co všechno umí alexa? Zapojit do elektřiny, nastavit připojení k síti, spárovat s chytrými hračkami, sednout na gauč se zmrzlinou a už se vůbec nehnout, protože Alexa udělá skoro cokoli. Třeba zhasne Philips Hue světla, spustí Roomba vysavač, zatáhne rolety, vypne televizi. Navíc Alexa umí napovídat.

Jak vyvolat Google asistenta?

GoogleAsistent Google

Další způsoby oslovení Asistenta

  1. Podržte na zařízení tlačítko plochy.
  2. Klepněte na Klávesnice .
  3. Zadejte dotaz nebo příkaz Odeslat .

By Nancy

Jak nastavit češtinu na OK Google? :: Kde se odehrává GTA 4?
Užitečné odkazy