Domovská stránka > J > Jak Otevřít Zazipovaný Dokument?

Jak otevřít zazipovaný dokument?

Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Pokud chcete rozzipovat jeden soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete.

Přečtěte si více

A další otázka, jak vytvořit zip soubor?

Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem. Jak stáhnout zazipovaný soubor? Takto vypadá soubor v zipu. Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí“ na pevný disk na požadované místo.

Jak rozdělit ZIP na dva soubory?

Chcete-li rozdělit složky ZIP pomocí 7-Zip, klikněte pravým tlačítkem na soubor a přejděte na 7-Zip> Extrahovat soubory…. Ve výchozím nastavení program uloží výstupní složku do stejného adresáře jako původní ZIP a pojmenuje jej názvem souboru ZIP. V zobrazeném okně však můžete změnit výstupní umístění a název souboru. Proč mi nejde otevřít stažený soubor? Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění k zobrazení souboru. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

V jaké aplikaci otevřít soubor RAR?

Programy pro otevření souboru RAR

  • WinRAR. Pravděpodobně nejznámější a dost možná nejpoužívanější program pro otevírání RAR souborů.
  • 7-Zip File Manager. Další populární program pro archivaci souborů, který pracuje s příponou .
  • WinZIP.
Jak poslat soubor v ZIP? Na soubor klepněte pravým tlačítkem myši a z místní nabídky zvolte možnost Odeslat, Komprimovaná složka (metoda ZIP). TIP: Soubor je ze serveru automaticky odstraněn po jeho stáhnutí příjemcem.

Co je to extrahovat soubory?

extrahovat - slovo označující rozbalování souboru, v němž jsou zkomprimovány jiné soubory (například v programu WinZip či WinRar). Zkomprimováním souborů se zmenšuje jejich velikost, aby nezabíraly tolik prostoru a bylo možné je nahrát na malý disk či snadno poslat emailem. Jak odeslat ZIP? Klikněte pravým tlačítkem myši prezentace a vyberte Odeslat > (ZIP) zkomprimovanou složku. Windows vytvoří nový soubor zip a zobrazí se stejným názvem jako soubor PowerPoint. Komprimovaná soubor odešlete určeného příjemce, který můžete pak rozbalte soubor tak, že na ni kliknete.

Jak otevřít soubor winzip?

Je to tak jednoduché, stačí použít kontextové menu pravým tlačítkem myši a zvolit Winzip, pokud chcete rozbalit soubor pomocí Winzip. Můžete otevřít všechny typy souborů zazipovaných, nemusí to být formát ZIP. Může to být také formát souborů . rar, .

By Lipcombe

Jak rozdelit pevny disk? :: Jak Zaheslovat soubor v emailu?
Užitečné odkazy