Domovská stránka > J > Jak Zaheslovat Soubor V Emailu?

Jak Zaheslovat soubor v emailu?

Klikněte na kartu Soubor. zvolte Možnosti >Centrum zabezpečení > Centrum zabezpečení Nastavení. Na kartě Zabezpečení e-mailu zaškrtněte v části Šifrovaný e-mail políčko Zašifrovat obsah a přílohy odesílaných zpráv.

Přečtěte si více

Jak Zaheslovat dokumenty?

Ochrana dokumentu heslem

  1. Přejděte na Informace o > >Zamknout dokument > Zašifrovat heslem.
  2. Zadejte heslo a pak ho znovu zadejte, abyste ho potvrdili.
  3. Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.
Lidé se také ptají, jak převest do pdf? Klikněte na tlačítko Uložit.
  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na Uložit jako.
  3. Do pole Název souboru zadejte název souboru, pokud jste tak již neučinili.
  4. V rozevíracím seznamu Uložit jako typ klikněte na položku Dokument PDF.

Jak Predelat do PDF?

Online převod do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny pro přetažení. Vyberte dokument, který chcete převést do PDF. Adobe Acrobat během chvilky dokument převede do PDF. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.
Jak otevřít soubor Zfo? Formulář lze otevřít pomocí programu „Software602 Form Filler“. Pokud ho má uživatel nainstalovaný, stačí k jeho otevření dvojklik myší na uloženém souboru.

Podle toho, jak komprimovat soubory v rar?

WinRAR – Pravým tlačítkem klikněte na soubor či složku, kterou chcete komprimovat, a zvolte položku "Přidat do archivu" s logem programu WinRAR. Pamatujte, že se zvýšením úrovně komprese výrazně vzroste i doba, kterou komprimace zabere. Jak vytvořit ZIP soubor Mac? Komprese souboru nebo složky v okně Finderu je jednoduchý proces.

  1. Otevřete okno Finderu a přejděte na soubor nebo složku, kterou chcete komprimovat.
  2. Podržte stisknuté tlačítko Control (nebo klepněte pravým tlačítkem myši, pokud máte myš s touto schopností) a vyberte Komprimovat z rozbalovací nabídky.

Jak Zazipovat více souborů do jednoho?

Stačí v průzkumníku souborů označit myší jeden nebo více souborů, které chcete zazipovat. Klikněte na ně pravým tlačítkem a myší přejeďte na pole Odeslat. V otevřené nabídce pak stačí vybrat možnost Komprimovaná složka (metoda ZIP), počkat, než se vytvoří zip soubor, který poté pojmenujete, a máte hotovo. Co je to ZIP soubor? ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat.

Můžete se také zeptat, jak otevřít zfo v mobilu?

Doporučuju aplikaci Datovka (https://www.datovka.cz/cs/) od CZ. NIC.

By Doran Stricker

Jak otevřít zazipovaný dokument? :: Jak se davaji soubory do zipu?
Užitečné odkazy