Domovská stránka > J > Jak Rozbalit Winzip?

Jak rozbalit WinZip?

WinZip má jasné a přehledné grafické rozhraní. Pro rozbalení tak stačí označit soubor a kliknout na tlačítko Extract/Extrahovat. Novější verze programu pak navíc zvládnou pracovat s celou řadou jiných formátů.

Přečtěte si více

Jak Zaheslovat ZIP Win 10?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno. Jak otevřít ZIP soubor na PC? Takto vypadá soubor v zipu. Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí“ na pevný disk na požadované místo.

Jak dát PDF do zipu?

Jak převést PDF na ZIP

  1. Nahrajte PDF souborů a převeďte je na ZIP online.
  2. Zadejte parametry jako OCR a výstupní formát.
  3. Stisknutím tlačítka zpracování převedete PDF na ZIP.
  4. Stáhněte si vytvořené soubory (ZIP) a zobrazte je okamžitě.
  5. Pošlete odkaz ke stažení převedených souborů na e-mail.
Jak udělat ze souborů RAR? Pokud chcete WinRAR použít k vytvoření RAR souboru:
  1. Označte soubory (složku), které chcete zabalit.
  2. Klikněte na některý z nich pravým tlačítkem myši.
  3. Z nabídky vyberte „Add to archive…“.

Můžete se také zeptat, jak extrahovat zip s heslem?

Otevřete soubor ZIP chráněný heslem

Chcete-li získat přístup k souborům ze souboru ZIP chráněného heslem, otevřete soubor ZIP pomocí 7-Zip. Můžete vidět všechny soubory a složky v zip souboru. Když se pokusíte otevřít nebo extrahovat soubory, 7-Zip požádá o heslo. Zadejte heslo a soubor nebo složka bude extrahována.
Lidé se také ptají, jak otevřít zašifrovaný soubor? Jak otevřít ŠIFROVANÝ soubor

EasyCrypto je jeden program, který vytváří šifrované soubory. Pokud tak učiní, přidá na konec názvu souboru příponu . ENCRYPTED. Šifrovat data však mohou i různé další programy, mnoho z nich používá k ukládání šifrovaných dat jinou metodu.

Jak otevřít archiv?

Na archiv jednoduše kliknete dvojklikem (otevře se obsah archivu) a v Průzkumníkovi Windows se vám zobrazí obsah složky. Se soubory můžete následně pracovat stejně, jako by šlo o běžnou složku. Jak rozbalit ZIP ve Windows 10? Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Pokud chcete rozzipovat jeden soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete.

Jak Zaheslovat soubor v emailu?

Klikněte na kartu Soubor. zvolte Možnosti >Centrum zabezpečení > Centrum zabezpečení Nastavení. Na kartě Zabezpečení e-mailu zaškrtněte v části Šifrovaný e-mail políčko Zašifrovat obsah a přílohy odesílaných zpráv.

By Thibault

Jak překrýt dva obrázky ve Wordu? :: Jak udělat archiv?
Užitečné odkazy