Domovská stránka > J > Jak Retušovat Fotku?

Jak retušovat fotku?

Pro retušování fotek samozřejmě potřebujete vhodný program. Vyzkoušejte třeba Zoner Photo Studio X, které nabízí retuš hned ve dvou modulech – Vyvolat a Editor. Oba mají své výhody a nevýhody.

Přečtěte si více

Tak jak odstranit predmet z fotky?

Najeďte štětcem na oblast, ze které „naberete“ zdrojovou oblast pro klonování. Následně se přesuňte na místo, ze kterého chcete odstranit nežádoucí objekt, a postupně ho přejíždějte. Po dokončení tahu se oblast světelně i barevně přizpůsobí okolí, takže se objektu snadno zbavíte. Záleží samozřejmě na motivu fotografie. Jak vymazat část fotky? Turisty z fotografie odstraníte v modulu Editor pomocí Klonovacího razítka (klávesa S). Zdrojové místo navzorkujete („naberete “) podržením klávesy Ctrl a kliknutím na dané místo. Nástrojem přenesete barvu ze zdrojového místa do nového a kreslením překryjete nedokonalá místa.

Také, jak vyretušovat obličej?

Samozřejmě k retušování slouží i nástroj retušovací štětec, ze kterého si můžete vybrat, jestli chcete retušovat bodově nebo v určité nastavitelné velikosti – retušovací štětec. Opět klikneme na vybrané místo a za pomoci klávesnice ALT aplikujeme uloženou strukturu nebo barvu pleti na místo, které chcete upravit. Jak retušovat? Tak pojďme na to!

  1. Retuš v Lightroomu. Lightroom je program, který vznikl na upravování fotek.
  2. Retuš ve Photoshopu – záplata. Nástroj záplata.
  3. Retuš ve Photoshopu – razítko. Nástroj klonovací razítko (anglicky clone stamp) je další způsob, jak retušovat.
  4. Retuš ve Photoshopu – zesvětlit a ztmavit.
  5. Retuš v aplikaci Snapseed.

Jak odstranit z fotky stin?

V editoru s upravovaným snímkem vyberte Kouzelnou hůlku (W) a v dílčím nastavení zvolte režim normální, režim porovnání nastavte na jas, míru rozmazání v rozsahu 30 až 50, toleranci volte spíše s nižších hodnotách 30 až 35. Jak odstranit smajlíka z fotky? Aplikace TouchRetouch vám umožní jednoduchým způsobem odstranit z fotografií věci, které tam nechcete (cizí osoby, předměty, …). Stačí inkriminovanou oblast obkroužit prstem a aplikace v tomto místě pozadí automaticky dopočítá podle okolí (s podobnou funkcí přišel před časem také grafický editor Photoshop).

Jak odstranit z fotografie datum?

Odstranit metadata lze i pomocí opensource editoru fotografií s názvem GIMP. Stačí fotografii v GIMPu otevřít a následně kliknout na Soubor > Export As… Zde pak zvolte název nového souboru, klikněte na Exportovat a v dalším okně klikněte na Rozšířené volby a odškrtněte možnost Uložit data EXIF. Jak odstranit z obrázků pozadí? Odebrání pozadí obrázku

  1. Vyberte obrázek, ze kterého chcete odebrat pozadí.
  2. Vyberte Formát obrázku > Odebrat pozadínebo Formát > Odebrat pozadí.
  3. Výchozí oblast pozadí bude zbarvená purpurovou barvou, která ji označí k odebrání, zatímco popředí si zachová přirozené zbarvení.

Tak jak odstranit předmět z fotky iphone?

Jak odstranit nepotřebné objekty z fotografie pomocí TouchRetouch

  1. Otevřete aplikaci, klepněte na «Alba»A vyberte fotografii.
  2. Zvětšete část obrázku, kterou chcete odstranit.
  3. Lis "Odstranit objekty».
  4. V tuto chvíli by měl nepotřebný předmět z fotografie zmizet.

By Horner Deleonard

Jak zjemnit fotku? :: Jak zrenovovat starou postel?
Užitečné odkazy