Domovská stránka > J > Jak Obnovit Tovární Nastavení Macbook Pro?

Jak obnovit tovární nastavení Macbook Pro?

V nabídce Apple  v rohu obrazovky Zvolte Předvolby systému. V nabídce Předvolby systému na řádku nabídek vyberte možnost Smazat data a nastavení.

Přečtěte si více

Jak udělat tvrdý reset na Macbooku?

Pokud se tedy potýkáte s tím, že vám zařízení nestartuje anebo nenabíhá, tak jej natvrdo restartujte. Prakticky na všech zařízeních je tento postup stejný – stačí, abyste podrželi zapínací tlačítko po dobu 10 sekund. Jak restartovat Mac? Za běžných okolností můžete svůj Mac restartovat výběrem nabídky Apple > Restartovat. V některých případech – například když Mac přestane reagovat – však budete muset použít jinou metodu spuštění. Stiskněte a podržte tlačítko napájení na Macu stisknuté tak dlouho, dokud se počítač nevypne.

Můžete se také zeptat, co delat kdyz macbook nereaguje?

MacApple

Když se Mac nezapíná

  1. Ujistěte se, že je váš Mac zapojený ke zdroji napájení.
  2. Podržte na Macu tlačítko napájení zhruba na 10 sekund a pak ho uvolněte.
  3. Pokud na Macu nepozorujete žádnou změnu, normálně stiskněte a uvolněte tlačítko napájení.
Jak se Odhlasit z MacBooku? Smazání zařízení a odhlášení z iCloudu
  1. Nastavení > Obecné > Resetovat > Smazat data a nastavení (Obrázky níže)
  2. Pokud je aktivní služba Najít budete možná muset zadat své Apple ID a heslo.
  3. Pokud používáte eSIM, použijte požádání na vymazat zařízení a profil eSIM.

Jak se vypíná Mac?

Na Macu vyberte nabídku Apple > Vypnout. Pokud nechcete, aby se aktuálně otevřená okna aplikací při restartu Macu znovu otevřela, zrušte volbu „Při příštím přihlášení znovu otevřít okna“. Mac je úplně vypnutý, pokud je obrazovka černá. Jak se zapina MacBook? Pokud máte MacBook Pro (2016 nebo novější) nebo nový MacBook Air (2018 a novější), všimnete si, že na vašem notebooku není žádné fyzické tlačítko napájení. Místo toho je tlačítko napájení zapuštěno do tlačítka Touch ID, hned vedle Touch Baru. MacBook zapnete stisknutím tlačítka v pravém horním rohu.

Podle toho, jak natvrdo restartovat mac?

Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení. Pokud jde o to, jak restartovat macbook pomocí klavesnice? Control-Tlačítko napájení* nebo Control-Vysunutí média : Zobrazí dialogové okno s dotazem, zda chcete počítač restartovat, uspat nebo vypnout. Control-Command-Tlačítko napájení:* Vynuceně Mac restartuje bez výzvy k uložení otevřených a neuložených dokumentů.

Jak zapnout zavřený MacBook?

Na Macu vyberte nabídku Apple >Předvolby systému a pak klikněte na „Baterie“ . Proveďte některou z následujících akcí: Nastavení uspávání a probouzení Macu v určené dny a hodiny: Klikněte na Rozvrh a potom vyberte volby, které chcete použít. Viz Naplánování zapnutí či vypnutí notebooku Mac.

By Nichola Bulinski

Kdy vypínat MacBook? :: Jak udělat tvrdý reset na MacBooku?
Užitečné odkazy