Domovská stránka > J > Jak Na Win 7 Obnovit Tovární Nastavení?

Jak na Win 7 obnovit tovární nastavení?

Stiskněte Start – Ovládací panely – Systém a zabezpečení. A v sekci Systém a zabezpečení vyberte záložku Zálohování a obnovení. Na této obrazovce klikněte úplně dole na Obnovit nastavení systému nebo tento počítač. Obnovte počítač kliknutím na tlačítko Spustit nástroj Obnovení systému.

Přečtěte si více

Jak obnovit Windows 7 z biosu?

Obnovte systém BIOS na výchozí nastavení. Restartujte počítač, stisknutím klávesy "F2" zadejte systém BIOS a stisknutím kláves Alt+F obnovte CMOS. Po stisknutí kombinované klávesy uslyšíte ostrý zvukový tón. U některých verzí systému BIOS můžete stisknutím klávesy F9 obnovit CMOS. Jak spustit Obnovení systému? Spuštění Nástroje Obnovení systému

Tedy jedna možnost je, vyhledat například pomocí Průzkumníka tento soubor na disku a spustit jej dvojklikem. Také můžeme například použít vyhledávací pole operačního systému a zadat slovní spojení: Obnovení systému a v seznamu výsledků kliknout na položku Obnovení systému.

Jak vrátit Windows 7 v čase?

Do vyhledávacího pole zadejte ovládací panely a klepněte nebo klikněte na Ovládací panely. Do vyhledávacího pole ovládacích panelů zadejte obnovení a pak klepněte nebo klikněte na Obnovení. Klepněte nebo klikněte na Spustit nástroj Obnovení systému a postupujte podle pokynů. Jak vymazat PC Windows 7? Operační systém Windows 7 v sobě žádný nástroj pro vymazání obsahu pevného disku nemá. Pokud pouze přeinstalujete Windows 7 z instalačního disku operačního systému Windows 7 nebo prostřednictvím funkce obnovení počítače, pak k promazání obsahu disku nedojde. Smazaná data je tedy teoreticky možné z disku obnovit.

Může se také zeptat, jak převést notebook do továrního nastavení?

Obnovení počítače do továrního nastavení

  1. Vyberte Spustit > Nastavení > Obnovení > systému . Otevření nastavení obnovení
  2. Vedle možnosti Resetovat tento počítač vyberte Obnovit počítač do továrního nastavení. Pak vyberte z možností a/nebo nastavení v následující tabulce.
Jak zapnout PC v BIOSu? Klávesové zkratky, jak se dostat do BIOSu při spuštění PC

Při spouštění vašeho počítače můžete stisknutím nějaké klávesy odeslat příkaz ke vstupu do BIOSu. Klávesová zkratka pro vstup do BIOSu může být například DEL, ESC, F11, F2 nebo F10.

Jak obnovit verzi BIOSu?

Jak resetovat systém BIOS z rozhraní systému BIOS

Zapněte počítač. Opakovaně stiskněte klávesu F2 , dokud se nezobrazí zpráva Entering Setup. Obnovte systém BIOS na tovární nastavení.
Kde jsou uloženy soubory obnovení systému? Body obnovy

bodů obnovy, tedy uložení stavů systému, ke kterým se lze v případě potřeby vracet. Nástroj také najdeme v Ovládacích panelech, a to v části Obnovení.

Jak spustit Obnovení systému z příkazové řádky?

Stiskněte kombinaci kláves [Windows] + [R], do pole »Otevřít« napište příkaz »cmd« a stiskněte [Enter]. Otevře se okno příkazového řádku, do kterého napište příkaz »rstrui.exe« a opět stiskněte klávesu [Enter].

By Buttaro Lauckner

Jak vrátit zpět Windows? :: Jak otevřít soubor bitové kopie disku?
Užitečné odkazy